Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bűnügyi nyomozó vagy egy jogász lánnyal járnátok szívesebben?
Figyelt kérdés
Mindkettő lány nagyon szép, de..
...a rendőrlánynál attól félek hogy ez nem túl nőies szakma, és nehogy túl durva legyen.Egyébként nagyon jófej.
...a jogászlány igazi hölgy, elvárja hogy úgy is bánjak vele, de kicsit kényes és anyagias.
Ti kit választanátok? Mindkettőt nagyon kedvelem..
2013. júl. 3. 21:53
1/13 anonim válasza:
A jogásznak valszeg gyakrabban van fülbevalója. Utálom a fülbevalót, szal a rendőrrel.
3/13 A kérdező kommentje:
indoklásokat is majd légyszives:)
2013. júl. 3. 21:57
4/13 anonim válasza:
hát a nyomozó csaj necces mert nem lehet kimaradni esténként mert azonnal rájön a hülye keresztkérdéseivel. a jogász lány meg... hát ő vele meg vitatkozni nem lehetne szóval a két rosz közül tényleg inkább a rendőr :D
6/13 anonim válasza:
A jogász csajjal én annyiban látom a problémát, hogy anyagias.
Én ismerek rendőrnőket (itt laknak a házban, szomszédaink, csak különböző emeleten), mindegyik a civil életben nagyon kedves ember, semmi durvaság nincs bennük.
7/13 anonim válasza:
Nárcisztikus Nárcisz xDD
rendőrrel tényleg necces :D
9/13 anonim válasza:
Mindkettőhöz volt már közöm, de egyik hülyébb volt mint a másik.
10/13 anonim válasza:
Inkább rendőr... nekem nem egy anyagias pi.csa kellene, hanem eny normális, szerethető nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!