Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a jogász srácokról?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 15:14
1/9 anonim válasza:
Nálunk az egyetemen mindenki azt gondolja, hogy nagy arcuk van, de csalódtam már bennük kellemes, szóval tényleg nem szabad általánosítani:)
3/9 anonim válasza:
Nem éri meg velük veszekedni, mert mindenre van válaszuk. Egyébként nagyon kedvelem a jogász srácokat :)
4/9 anonim válasza:
Embere válogatja...tényleg ne általánosíts...ismerd meg és döntsd el!
5/9 anonim válasza:
Én is ismerek párat és tisztelet a kivételnek, sajnos valóban túl nagy az arcuk.
6/9 anonim válasza:
:P Akik nálunk vannak az egyetemen, hát köszi inkább nem. Nagyon nagyra vannak magukkal, de közben igazából senkik. Kivételek persze akadnak, de itt ez az általános tapasztalat a jogászoktól (nem csak a pasikról).
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Kedves utolsó válaszoló, Te hova jársz?
2009. jún. 20. 22:23
8/9 anonim válasza:
utolsó vagyok: a Miskolci Egyetemre
9/9 StephanieXx válasza:
Nos igazából véleményt mondani nem tudok,egy jogászt ismerek(inkább ismertem),és egy ügyvédet.Nem lenne szép tőlem ha általánosítanék...de azt bátran mondhatom,hogy benne van a "vérükben"hogy kell egy kérdés elöl udvariasan kitérni.Talán mindegyik jogász ilyen,de jogász ismerőseim hiányában ezt nem állíthatom:)
Némi pozitívum,hogy a lehető legjobb beszélgetőtársak.Olyan érdekes a jogászok gondolkodásmódja.Mindig mindenhez van hozzáfűznivalója,és mondandója egy adott témához.Nos röviden ennyi lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!