Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő a képembe hazudik a kinézetemről, akkor másban sem megbízható?
#20 as "Titeket olvasva büszkeség incelnek lenni." Eleve butaság magadról ilyet kijelenteni, az meg ostobaság, ha erre még büszke is vagy!
Az, hogy valakinek baj van az önértékelésével az egy kezelhető probléma, persze annak aki akar vele foglalkozni, és nem másban akarja a hibát keresni.
Persze, hogy hazudik! Vágd is el a torkát rögtön, ne hazudozzon már!
Magadnál vagy ilyenkor?
Most az is bűn, ha tetszel valakinek?
Itt sok hibás hozzászólás van.
Miért ne tetszhetne a nőnek?
Kérdező, ha ilyen beállítású vagy, akkor hagyd el. S soha ne keress senkit. Hisz RONDA VAGY!
Nekem is már elég sokféle fiú jött be eddigi életem során.
Akinek tetszel / szerelmes beléd, még szép, hogy jó pasinak tart!
Ha nem a párod, csak szimpla haver vagy barátnő, akkor viszont valószínüleg csak nem akar megbántani. Ezt főleg nők szokták szerintem csinálni, egyfajta "kegyes hazugság". Ezt sem rosszból teszi, egyszerűen csak nem szeretne megbántani.
Ebben az esetben olyan szempontból "megbízhatatlan", hogy nem mer neked olyasmit mondani, amitől rosszul éreznéd magad. Őszinte véleményért, kritikáért ilyen esetben ne hozzá fordulj, de másfelől ez azt is jelentheti, hogy foglalkozik az érzéseiddel, és érzelmi támaszként számíthatsz rá.
Ha viszonylag idegenek vagytok egymásnak, akkor meg szerintem ne kérdezz tőle ilyeneket, csak udvariasságból mondta, amit mondott, de olyan nagy köztetek a mindenféle távolság, hogy ezt a barátkozást talán nem is éri meg erőltetni.
De igazából ezt neked kéne érezni, hogy mi a helyzet.
És ne feledd, nem minden a kinézet (sőt)! Vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is az életben.
26/N
Kedves kérdező! Attól, hogy neked ilyen az önképed, nincs okod lehazogozni a nőt. Akkor lenne okod, ha konkrétan a nőtől hallottad volna, hogy kibeszél téged a hátad mögött és lecsúnyáz, vagy ha a viselkedéséből derülne ki, hogy nem vonzódik hozzád (pl. fanyargó arcot vág, amikor megakarod csókolni)
Vajon miért van az, hogy eddig rengetegszer hallottam szép emberektől, hogy rondának tartják magukat, miközben számomra abszolút érthetetlen, hogy mi rondát látnak a kinézetükön. Ezt sosem fogom megérteni.
A kérdésed alapján baromira nem tudhatjuk, hogy itt éppen nem-e neked van torz önképed.
Sajnálom, hogy önbizalomhiányos vagy, de ezt ne a lányra vetítsd ki. Attól, hogy te negatív véleménnyel vagy magadról, ő még lehet pozitívval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!