Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő a képembe hazudik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő a képembe hazudik a kinézetemről, akkor másban sem megbízható?

Figyelt kérdés
Nem nézek ki jól, és ezt tudom és tapasztaltam is sokszor. Ha ezt felhozom, akkor mindig a képembe hazudik, hogy ez nem így van és mennyire jó pasi vagyok. De ha ebben hazudik, csak hogy jobban érezzem magam, akkor mi másban hazudhat még? Egy ilyen nő akkor megbízhatatlan?
2019. dec. 3. 10:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó akinek ilyennél fel se merül hogy a barátnője NEM hazudik hanem lehet hogy egyszerűen tetszik neki a párja, az egy paranoiás önző ember, és ha ezt letagadja magáról akkor pedig HAZUG is.
2019. dec. 3. 11:54
 12/30 anonim ***** válasza:
15%
#11: Oké, fokozzátok még a hazugság alól kibújást? :/
2019. dec. 3. 11:56
 13/30 anonim ***** válasza:
15%

Sehol nem írta a kérdező, hogy a csaj a barátnője.

Sajnos nekem is hazudta már a képembe a csaj hogy helyes vagyok, aztán másnap a megbeszélt találkozót lemondta, haveromnak pedig azt mondta hogy nem tetszem neki.

Többször is előfordult hasonló.

2019. dec. 3. 11:57
 14/30 anonim ***** válasza:
61%
Attól, hogy neked nincs ízlésed, neki még lehet
2019. dec. 3. 11:58
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Na az ilyenek miatt nem kezdek soha onbizalomhianyos pasikkal.
2019. dec. 3. 12:07
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
Te nem tetszel magadnak, neki viszont tetszel és ez a lényeg. Mással nem kell foglalkozni.
2019. dec. 3. 12:09
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
54% Oké, akkor további jó utálkozást, hazugozd le anyádat, hazugozd le az összes nőt, de te egy erkölcsi aranyszobrocska vagy és persze rendes srác. :I
2019. dec. 3. 12:17
 18/30 anonim ***** válasza:
15%

#18: Nem utálkoztam, csak tényt közöltem, ami itt sok nőnek nem megy.

És az a durva, hogy naponta ilyen mellébeszélésekkel és kibújókkal írtok választ úgy, hogy még a mondatértelmezés sem megy: Nem tartom hazugnak az összes nőt, mert szerencsére vannak normális nők. De nézd már meg a válaszokat... Az zavar, hogy egy hazugságról leírja valaki, hogy hazugság, de az nem, hogy egyből lúzerezik a kérdezőt?

Ja, hát igen. Itt a férfiak szidása mindennapos program, de egy női hazugságról nem lehet leírni, hogy hazugság.

Erkölcsi csoda és rendes srác sem vagyok. Csak szimplán egyenes.

2019. dec. 3. 12:22
 19/30 anonim ***** válasza:
12%

A kérdező jól felhúzta a GYK femináci kommandóját. 🤣🤣

Hölgyeim csak így tovább, ilyenkor egyre kevésbé bánom, hogy 32 évesen még szűz vagyok. Titeket olvasva büszkeség incelnek lenni.

2019. dec. 3. 12:50
 20/30 anonim ***** válasza:
84%

"

Sehol nem írta a kérdező, hogy a csaj a barátnője"

Ez a párkapcsolati problémák topik, nem az emberek.

2019. dec. 3. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!