Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, ti mennyire hagyjátok, hogy a kapcsolataitokban a férfi "vezessen"?

Figyelt kérdés
Mint a táncban. Volt/van erre igényetek vagy még a gondolata is felháborító. Esetleg indokoljon, akinek ideje engedi és a korotokat is írjátok oda legyetek szívesek.
2019. dec. 1. 22:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt embert nem kell vezetni. Ha valamire nincs rálátásom, nem értek hozzá, nem vagyok rá képes és a párom meg tudja oldani, természetesen átengedem, ha valami szakembert kíván, akkor hívok, ez még nem vezetés, ha mindent az csinál, aki ért hozzá, alapvetően döntésképes és cselekvő vagyok.
2019. dec. 2. 06:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok ezzel mint a 18-as. Alapvetően egy lassú víz partot mos típus vagyok. Ennek megfelelően ha akad egy megoldandó helyzet azt idővel meg is oldom. Ha problémám van azt is. De nem máról holnapra hacsak nem tényleg égető a dolog.

Hogy egy példát mondjak kicsit több mint egy éve dolgozom óvónőként nagyon szar fizetésért. Azóta merengek rajta mivel lehetne kicsit turbózni a bevételeket. De mivel ezzel az összeggel is el vagyok nem vágtam bele egy második szakmába nem kerestem másod állást vagy ültem ki koldulni. Mert nem sietek. 23 évesen nem érzem hogy egyetem és munka mellett hiányozna hogy plusz feladatokat vállaljak. Ennek ellenére lenne igényem erről beszélgetni a párommal. Többek között ezért is szakítottunk.

Én ha mondok valamit nem azért teszem mert azt várom valaki megoldja helyettem. Nem szeretem ha nem lehet valamiről beszélgetni anélkül hogy a másik ítélkezne (például ebben az esetben döntés képtelennek vagy lustának titulálna) és /vagy át akarná venni az irányítást esetleg hajtana mint a tatár. Volt szerencsém éveket így élni.

Ha az a kérdés az alap beállítottságom alapján mi a véleményem azt mondanám nekem igényem van arra hogy a másik fél legyen az baráti vagy szerelmi kapcsolat aktívabb legyen. Utálok szervezni és ha rajtam múlik hetekig jól elvagyok a lakásban is. Viszont hatalmas különbség van aközött hogy valaki programot ajánl vagy közli hogy ez lesz.

Ha kérdés számomra az összeköltözés akkor nem azt várom hogy a srác lépjen hanem azt latolgatom jó döntés lenne-e. Így nagyon zavarna ha a srác már kész akció tervvel áll elő anélkül hogy kértem volna a segítségét. Nekem erőszakos amit írsz. Azt üzenné ez a habitus hogy esetlennek tart. Hogy szerinte egyedül képtelen vagyok megoldani és/vagy lassúnak tart sietett. Nem tudnék újabb éveket úgy lehúzni valaki mellett hogy folyton az ő tempóját próbálom tartani. Vagy eleve lassabb partnerre vágyom vagy olyanra aki tiszteletben tartja a saját ritmusom. Nekem ez a nosza haladjunk majd én megoldom ha te tökölsz stílus sok ezt tapasztalatból írom.

2019. dec. 2. 06:55
 23/24 A kérdező kommentje:
Látom vegyes lett. Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy nem bírom hallgatni mondjuk azt, hogy a másik éhes egy délutánon át, mikor tele a hűtő vagy ehetünk is valahol. Vagy összeköltözésnél hónapokig vagy egy évig azt hallgatni, hogy de hiányzom, de jó lenne együtt élni, akkor nem lenne ilyen rossz, mikor ugyan így érzek én is és van lakásom/házam/munkalehetőség helyben stb...
2019. dec. 2. 22:33
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Másabb dolog felajánlani neki, hogy költözzön oda hozzád, mint a háta mögött intézni egy albérletet. Előbbi nem irányítás, hanem ajánlat. Ha meg éhes, ne nyígjon, hanem egyen. Ez nem női viselkedés, hanem egyszerűen idegesítő.
2019. dec. 3. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!