Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, ti mennyire hagyjátok, hogy a kapcsolataitokban a férfi "vezessen"?

Figyelt kérdés
Mint a táncban. Volt/van erre igényetek vagy még a gondolata is felháborító. Esetleg indokoljon, akinek ideje engedi és a korotokat is írjátok oda legyetek szívesek.
2019. dec. 1. 22:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy konkrét példát mondj, mert tényleg nem tudom elképzelni.
2019. dec. 2. 01:33
 12/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk az albiban élő lány azt mondja, majd családot akar, többet kéne amúgy is találkozni, stb....a férfi meg azt mondja, hogy oké, akkor pakolj össze, én pedig csinálok helyet, meg leszervezem a költöztetést. (Legyen ez egy fél-egy éves kapcsolatban)
2019. dec. 2. 01:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha én nem tudok/akarok dönteni, de muszáj, akkor nyilván nem fogok kivetnivalót látni abban, ha megteszi mindkettőnk helyett a másik, meg nekem a mindennapokban a legtöbb dolog eleve tökmindegy, úgyhogy érvényesítse az akaratát, ahogy jónak látja. Abban a pillanatban, amikor számomra is fontossá válik a téma, igényem támad arra, hogy a véleményem ugyanannyit nyomjon a latban, mint az övé, és amennyiben nem esik egybe a kettő, kompromisszumot keresünk (kivéve, ha nem lehetséges, akkor a jobb érv győz).
2019. dec. 2. 01:44
 14/24 A kérdező kommentje:
#13 ez így szimpatikus például.
2019. dec. 2. 01:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szerintem pedig ilyen főnökös ugatás. Ha én ilyen mondok, az azt jelenti, tervben van, és megmondom, milyen időn belül, de nem most. Mert ha azt akarnám, most, azt mondanám, most.
2019. dec. 2. 01:46
 16/24 A kérdező kommentje:

#15. Nincsen benne semmi főnökös, csak kapott egy megoldási javaslatot, amire, ha rábólint, a hapi aktívan közreműködik, eljár.

De lehet a mindennapi unatkozom/éhes vagyok, ott is lehet mondani, hogy akkor vedd a kabátod, elmegyünk falatmászni/kajakozni/moziba/stb vagy kaja kapcsán összedobtam valamit, tessék, edd meg vagy gyere, elmegyünk a kedvenc helyünkre, lövünk valami finomat.

Így okésabb mire gondolok?

A másik az lenne, hogy asszisztálok neki, hogy jajjjajj te szegény, unatkozol és éhes vagy...annyira sajnálom. Szeretem az ilyet passzolni, nem szeretem a bizonytalanságot vagy a kínlódást.

2019. dec. 2. 01:55
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

9. Vagyok, nekem ez a példa így oké. Egy jó barátom szokta mondani, hogy ha máshogy képzelted el, szád van, szólsz út közben, addig is haladjanak a dolgok lendületesen.

A kapcsolatomban inkább én vagyok az, aki nekivág a dolognak, aztán majd út közben korrigál, tehát a lendületesebb fél, a párom inkább csak jóváhagy és javasol, mondjuk arra már rászoktattam, hogy ha én sem tudom, mi legyen, inkább üssön a hasára és valamibe vágjunk bele piszmogás helyett, valószínűleg ha nincs rá konkrét kikötésem, tökmindegy, hogy csináljuk, meg fog felelni nekem.

2019. dec. 2. 01:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez így olyan "ideges". Hogy nem lehet megszólalni, mert a másik máris rohan, lök, tol.

Éhes vagyok... erre jobban tetszik, hogy "mihez van kedved?" A másik olyan pattogós, "jóvanna gyere má akkó getzi".

De kinek mi, látod a többieknek bejön.

2019. dec. 2. 02:03
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#13-as vagyok, pont olyasmikre gondoltam, amikről a #16-os kommentedben írsz, nekem az a szimpatikus, ha valaki ilyen. De baráti kapcsolatokban is hasonlóképpen működök, a felkínálásokkal többnyire nem én állok elő, viszont bárhová "el lehet rángatni" cserébe. Egy nálam aktívabb férfival egészíthetjük ki egymást. Szervezkedjen, ha szeretne, én abban úgysem lelném örömömet, csak szükséges kellemetlenségnek érezném.
2019. dec. 2. 02:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez bosszant. Én össze akarok költözni, ő meg mindent elintéz és megrendeli a költöztető autót? Egy normális kapcsolatban nem a férfi vezet hanem leülünk megbeszélni, elmegyünk albérletet nézegetni, hogy mindkettőnknek tetsszen és megfeleljen az igényeinknek stb és együtt intézzük. Erről szól egy egyenlőségen alapuló kapcsolat. Nekem ne intézkedjen a hátam mögött.
2019. dec. 2. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!