Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar házasodni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar házasodni egy férfi?

Figyelt kérdés
20 év együttélés, közös tervek és célok vannak, közös érdeklődés és baráti kör is megvan, kedveljük egymás családját, szüleit, van hol laknunk, nem kell osztoznunk senkivel, nincsenek adósságaink, van egy kutyánk, gyerekünk nincs, mert egyikünk sem akart (mondjuk nekem már nem is lehet, mert kiöregedtem). Mégis, ha az elmúlt húsz évben szóba került a házasság, akkor csak a hallgatás volt, vagy az a válasz, hogy "majd egyszer". Én 48, ő 50. Egyikünk sem volt házas korábban. Szóval nem értem, van tippetek?
2019. nov. 22. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Boldog vagy? Változtatna valamit?
2019. nov. 22. 17:01
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

Miért kéne? Elő van írva, hogy kötelező? A nélkül nem élhet együtt egy pár élete végéig?

Mi hiányzik? Hogy elmondhasd , hogy nézzétek ilyen csilivili gyűrűm van, ilyen fehér ruhám lesz nagy lagzi lesz...

2019. nov. 22. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Hát mondjuk öröklés szempontjából nem mindegy.
2019. nov. 22. 17:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Szerintem boldogok vagyunk, pont azért nem értem, hogy miért nem. Egyébként a romantikuson kívül vannak praktikus okai a házasságnak. Pl. ha jól tudom, ha nem vagyunk házasok, akkor ha kórházba kerülök, az intenzívre, be se engednék hozzám, mert hivatalosan nem a hozzátartozóm.

De nem ez volt a kérdés, hanem hogy egy férfi miért nem akar házasodni, ha amúgy minden rendben van.

2019. nov. 22. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Mert a no megvaltozik hazassag utan, ez bizonyitott teny. Megnyugszik, hogy beleult a tutiba. Amugy meg azert mert szeretitek egymast miert kene kozos vagyon? Foleg ha gyerek sincs. Illetve, miert kockaztassa a ferfi, hogy elvesziti a vagyona egy reszet, ha a nagysagos asszonynak valni tamad kedve?
2019. nov. 22. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

A ffi max szorosabbra akarja füzni a kapcsolatot olyankor hazasodik, voltakepp akkor meg akarja fogni/tartani a nöt.

Aki amugy is levadaszott preda azaz nincs mit szorosabbra füzni a kapcsolaton azzal minek hazasodjon

2019. nov. 22. 17:34
 7/12 A kérdező kommentje:
#5 köszi, ez is egy indok, de nálunk nem erről van szó. Egyikünknek sincs vagyona. Egy barátunk lakásában lakunk, aki 14 éve Kanadában él, és nem akarta eladni az ingatlanát. Ő fog örökölni majd egy fél kertes házat, ha a szülei meghalnak.
2019. nov. 22. 17:38
 8/12 A kérdező kommentje:
#6 Na ez egy érdekes gondolat, és el is tudom képzelni, hogy 20-30 évesen így gondolkodik néhány férfi. De 50 évesen is?
2019. nov. 22. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Ezt félretéve, nem értelek. Az ő esetében 20 évig szóba sem került a téma. Simán veheti természetesnek, hogy erre nincs szükségetek. Vagy nem tudom, legalább úgy az első 3-5 évben ha szóltál volna neki, akkor még azt mondom, oké. Miért most jut eszedbe? Ha megígérte volna vagy bármi jel utalna arra, hogy veled vagy bárkivel kapcsolatban valaha eljátszott ezzel a gondolattal komolyabban, akkor azt mondom, hogy hoppá, ez nem csak egy papír, ezzel az emberrel valaki nem oké. Ő nem tartja fontosnak, nem látta szükségét eddig sem, most sem... Probléma?
2019. nov. 22. 18:02
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Én spec azért, mert nem hiszek benne... Egy darab papír nem teszi jobbá a kapcsolatot, viszont túl sok problémával jár, így inkább negatívan hat a kapcsolatra...
2019. nov. 22. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!