Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar házasodni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar házasodni egy férfi?

Figyelt kérdés
20 év együttélés, közös tervek és célok vannak, közös érdeklődés és baráti kör is megvan, kedveljük egymás családját, szüleit, van hol laknunk, nem kell osztoznunk senkivel, nincsenek adósságaink, van egy kutyánk, gyerekünk nincs, mert egyikünk sem akart (mondjuk nekem már nem is lehet, mert kiöregedtem). Mégis, ha az elmúlt húsz évben szóba került a házasság, akkor csak a hallgatás volt, vagy az a válasz, hogy "majd egyszer". Én 48, ő 50. Egyikünk sem volt házas korábban. Szóval nem értem, van tippetek?
2019. nov. 22. 16:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, de szóba került. Írtam is:

"Mégis, ha az elmúlt húsz évben szóba került a házasság, akkor csak a hallgatás volt, vagy az a válasz, hogy "majd egyszer".

2019. nov. 22. 18:14
 12/12 anonim ***** válasza:
68%
#11, kitartó vagy. Én csak 11 évíg bírtam olyan mellett, akinek nem volt világos válasza bármi kérdésre.
2019. nov. 22. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!