Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, ti mennyire hagyjátok, hogy a
kapcsolataitokban a férfi "vezessen"?
Talán eltévedek? Vagy miért kell vezetni egy műszaki diplomás nőt? Vicces :)
Mit kell ezen indokolni? Vezetni kisgyereket kell és autót, nem felnőtt embert.
2019. dec. 1. 23:00
"Mint a táncban."
Az nagyon régen volt, teljesen kikopott a mainstreamból, egyszóval elmúlt.
2019. dec. 1. 23:12
3/24 A kérdező kommentje:
Úgy értve, ha ismert a kapcsolat iránya és kerete, onnantól a férfira bízzátok a lépéseket úgymond és követitek vagy "ráncigáljátok", ha nem azt lépi, amit ti gondoltok és elkezdenétek rumbázni mondjuk keringő zenére...
Én szeretem amikor a férfi a domináns, de ezt nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve tátva marad a szám és csak a parancsára/csettintésére várok. Igenis vannak eltérő táncok, ahol megbeszéljük, hogy melyik miért lenne jó és melyiket válasszuk. De a mindennapos csip-csup ügyekben szinte szabad kezet kapott a barátom.
2019. dec. 1. 23:21
Nekem még mindig nem világos, mi ez a vezetés. Vezetni azt szokás, aki nem tudja, merre megy. Ha tudjuk, merre megyünk, nem kell vezetni senkit.
2019. dec. 1. 23:21
Most már rettentő unalmasak ezek a kérdés dömpingek, hogy miért nem szolgáljuk ki a férfit, miért kell vezetni minket, miért csak qurvulással keresünk sok pénzt.
2019. dec. 1. 23:29
Ezt a gyakorlatban hogy kell elképzelni? Tegyük félre kicsit az analógiázást.
2019. dec. 2. 00:25
8/24 A kérdező kommentje:
#5-6. Mert valahogy mégsem tudják sokszor mit akarnak, még ha azt is mondják. Max a célt kitűzik, de fingjuk nincs hogyan jutnak oda. Megy az egyhelyben toporgás, a panaszkodás, aztán mikor a hapi azt mondja, hogy oké, akkor szerintem így jussunk egyről a kettőre, akkor hiszti és folytatódik a panaszkodás, nem változik semmi.
Nincs ellenemre, ha okos, racionális ember. Normális indokokkal szívesen követem, ha jobb döntéseket hoz, mint én tenném abban a helyzetben. Nem bántja az önérzetem. De azért hülyeségnél kezembe szoktam venni a dolgokat.
23N
2019. dec. 2. 01:05
10/24 A kérdező kommentje:
#9 válaszában van a lényeg, köszi, így azt hiszem jobban ki tudom fejteni.
Leginkább arra értendő a kérdés, hogy olyan helyzetekben, ahol ti nem mertek vagy akartok döntést hozni, de döntéskényszer van valamilyen szinten, akkor ha a férfi dönt követitek-e, jónak tartjátok-e, ha ilyen a párotok vagy nem.
Abszulút nem az olyan szitukra kell gondolni, hogy utasításba adják nektek mi legyen a vacsora. 😃
Kapcsolódó kérdések: