Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség a barátnőm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség a barátnőm egy pszichopata? Rám támadott mert feljebb vettem a fűtést?

Figyelt kérdés

Meg lehet fagyni ebbe a lakásban,15 fokra állítja a fűtést,én felvettem 22 fokra,majd kikelve magából visítani és kiabálni kezdett,mint egy fába szorult féreg.Majd a hab a tortán,amikor elkezdek rajta nevetni,mert mind ezt egy szál bugyiban csinálta,erre rámtámad miközben fekszem az ágyban.Rátérdelt a hasamra,és elkezdett karmolni és harapdálni.33 éves nőről beszélek...Anyagilag nem okoz problémát,hogy rendesen menjen a fűtés.Szerintetek normális az ilyen ember?Ti mit tennétek?Elhagynátok?Már nem merek kimenni a lépcsőházban,mert a kiabálásával leéget a szomszédok előtt,azt gondolják lehet hogy bántom,már tiszta ciki az egész,mert ez nem az első eset,hogy így kiabál, ilyen hülyeségekért.Most ennek fejében, fizikálisan is nekem esett,tiszta kek,lila lett a karom.Nem értem miért viselkedik így velem,én soha nem bántottam,se lelkileg se fizikailag,sőt mondhatni rendes vagyok hozzá és jól bánok vele.Erre ez a hála,hogy nekem esik?Már mondtam neki,menjen el orvoshoz,mert ha valaki így reagál ilyen pitiáner helyzetre,akkor mi van ha

valami komolyabb valami van,akkor belém vágja a nagykést?Ti tennétek?

2019. nov. 24. 09:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk érdekesen próbálsz a kedvébe járni, ha 16-ról rögtön 22-re teszed a fűtést, még csak nem is 20-ra. Ez a kedvébe járás mintapéldánya. Miért nem kötöttetek valami kompromisszumot? Érdekes, hogy csak ez a 2 véglet létezik számotokra. Elég gyerekesek vagytok.
2019. nov. 24. 12:14
 22/28 anonim ***** válasza:
80%

Egyrészt: ez nálam gondolkozás nélküli szakító ok lenne, úgy vágnám ki, mint macskát szarni. Fél percig sem hezitálnék rajta!

Másrészt: A nem ütünk meg nőt terjedjen odáig, hogy magadtól soha nem kezdeményezel ilyet. De onnantól, hogy neked esik, mert visszaél a jóindulatoddal, tudván, hogy úgysem ütöd meg, az egész semmis kéne, hogy legyen. Akkorát lekevertem volna neki, hogy a fal adja a másikat... nem érdekel az indok, nem számít az előélete: attól még nem jogosítja fel SEMMI, hogy fizikailag bántalmazzon. Ahogy téged sem, hogy Te őt, mint kezdeményező fél. De ebben az esetben ez már önvédelem. Tűrni viszont nem szabad az ilyen ostoba libáknak, fél percig sem. Elképesztően buta, tesze-tosza vagy ha eltűröd neki. Ha van egy kis eszed, mielőbb dobbantasz.

2019. nov. 24. 12:16
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaütsz, csak arra a szintre süllyedsz le, és okot adsz arra, hogy még te húzd a rövidebbet. Szakítani kell, kész. Albérlet? Ő lakása? Te lakásod? Vagy ő megy vagy te mész, hosszú távon semmi jó nem fog kisülni ebből a kapcsolatból.
2019. nov. 24. 12:21
 24/28 anonim ***** válasza:
55%

20: Értem, az a kérdés, hogy tesz-e azért, hogy jobb legyen, vagy nem érdekli?

Mert ha nem, akkor... nem tudsz mit tenni.

Addig se laknék vele együtt, amíg ezt megoldja, hogy kiengyensúlyozottabb legyen.

2019. nov. 24. 13:08
 25/28 anonim ***** válasza:
28%
Elképzelem, milyen jó érzés lehet 15 fokban hajat mosni :D amúgy nagyon furákat írsz róla, pláne hogy elvileg nem komplett pszichopata... Most vagy túltolod, vagy kamu.
2019. nov. 24. 14:21
 26/28 anonim ***** válasza:
55%
Jézus ez a csaj komolyan kettyós. Szerintem lapát!
2019. nov. 24. 14:52
 27/28 anonim ***** válasza:
29%
Dobtad volna ki bugyiban, ha zavarja fűtés, had hüljön! Amig nem látja, hogy fölényben vagy, verni fog.
2019. nov. 24. 19:10
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Nevelni kell... :D
2019. nov. 24. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!