Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség a barátnőm egy pszichopata? Rám támadott mert feljebb vettem a fűtést?
Meg lehet fagyni ebbe a lakásban,15 fokra állítja a fűtést,én felvettem 22 fokra,majd kikelve magából visítani és kiabálni kezdett,mint egy fába szorult féreg.Majd a hab a tortán,amikor elkezdek rajta nevetni,mert mind ezt egy szál bugyiban csinálta,erre rámtámad miközben fekszem az ágyban.Rátérdelt a hasamra,és elkezdett karmolni és harapdálni.33 éves nőről beszélek...Anyagilag nem okoz problémát,hogy rendesen menjen a fűtés.Szerintetek normális az ilyen ember?Ti mit tennétek?Elhagynátok?Már nem merek kimenni a lépcsőházban,mert a kiabálásával leéget a szomszédok előtt,azt gondolják lehet hogy bántom,már tiszta ciki az egész,mert ez nem az első eset,hogy így kiabál, ilyen hülyeségekért.Most ennek fejében, fizikálisan is nekem esett,tiszta kek,lila lett a karom.Nem értem miért viselkedik így velem,én soha nem bántottam,se lelkileg se fizikailag,sőt mondhatni rendes vagyok hozzá és jól bánok vele.Erre ez a hála,hogy nekem esik?Már mondtam neki,menjen el orvoshoz,mert ha valaki így reagál ilyen pitiáner helyzetre,akkor mi van ha
valami komolyabb valami van,akkor belém vágja a nagykést?Ti tennétek?
ma 11:26
Nem:D Kicsit perverz a fantáziád,de nem hinném,elég komolyan betámadott.Ismerem és tudom milyen amikor azt akarja,hogy jól dugjam meg.
Ez nem pszichopátia, hanem dühkitörés.
Hát én szakítanék.:)
Vagy nem laknék együtt.
ma 11:34
Pszichopáthia vagy dühkitörés nem mindegy?Azért mert felcsavarom a fűtést,arra így kell reagálni?
A pszichopátia és a dühkitörés teljesen más. Nem lesz attól pszichopata,hogy agresszív.
Te tudod mióta vagytok együtt,milyen ember,mitől olyan,amilyen és hogy ez mennyire árnyékolja be a kapcsolatotokat.
Ha úgy érzed ez neked elviselhetetlen és minden más jót is beárnyékol,akkor szakíts.
Vagy ha meg akarod még próbálni,akkor ülj le vele akkor amikor nem vagytok mérgesek,tehát egy semleges helyzetben,és mondd el neki hogy téged ez nagyon zavar,nagyon fáj ahogy viselkedik,és vagy járjon pszichológushoz,vagy tegye rendbe magát,mert különben elhagyod.
Egyébként nem tudom mennyi problémátok van,mennyit vitáztok vagy kommunikáltok az ilyen gondokról,de az ilyen dühkitörések minden esetben arról tanúskodnak hogy valami más van a háttérben. Azt kellene feltárni,ha meg akarjátok érteni. Én is voltam ilyen régebben,persze nem ennyire durván azért, de hál istennek már kikezeltem magam mert rájöttem hogy amikor a párom hónapokig nem foglalkozik velem,apró kis szúrkálódó megjegyzéseket tesz,megbánt itt-ott,aztán egy apró kis vitánkon teljesen elborul az agyam,mert minden addig felhalmozódott feszültség egyszerre jön ki rajtam.
Tudom mi a pszichopátia és mi a dühkitörés,nem azért írtam,azért írtam mert a tényen,hogy bántalmazott semmin nem változtat.Már mondtam neki én is,hogy ne szégyellje,menjen el pszichológushoz,mert bár tény eddig nem támadott meg,de elég csúnyán szokott velem viselkedni,pedig én soha nem bántom, semmilyen formában.Az is tény,hogy ezek mélyebben húzódó dolgok, sokszor beszélgettünk a gyernek koráról és az volt a lényeg,hogy a szülei burokban tartották,elkényeztették és még 25-26 éves korában sem hagyták élni,és mindig erősen meg akart nekik felelni,de azt is mondta,úgy érzi soha nem szerették a szülei igazán és ezért kisebbség komplexusos lett és állandó bizonyítási
kényszer hajtja .Szerintem erre vezethető vissza a dolog nagyjából.Én mindig mindent megtettem neki és tényleg igazán jól bánok vele, tény nekem is vannak rossz napjaim,de én akkor sem bántom soha.Sem fizikálisan sem lelkileg,mindig próbálok a kedvében járni,de sokszor az is baj ha pl elmosogadok,de holnapután már az ha nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!