Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre fogom tenni a kapcsolatunkat?
2 éve járok a barátnőmmel, eddig minden rendben volt, de az éven új sztályba kerültem, ő egyetemre ment. Meglátták az osztálytársaim a bnőmet a telefonomban és először el sem akarták hinni, azt hitték kamuzok, aztán rájöttek, hogy mégsem. Na azóta örökösen azt mondogatják, hogy megcsal, meg biztos sokan meg*asszák az egyetemen, nem csak én vagyok az egyetlen az életében...na az utolsó héten beszólt egy ilyet a srác, én pedig bevertem neki egy olyat hogy a két metszőfoga kitört...kaptam is egy igazgatóit, de megérte, nem fogom hagyni, hogy leszólják a nőmet. Csak az a gáz, hogy annyit mondták ezt nekem, hogy akaratomon kívül is belémrögződött az, hogy megcsal, és most örökösen ezen kattog az agyam. :S
Ezzel tönkre fogom tenni a kapcsolatot? :SS Hogy tudnám ezt a hülyeséget kiverni a fejemből? Beszéljek vele?
Ezzel tönkre fogom tenni a kapcsolatot?
- Igen!
Elég értelmes lehetsz, ha "Hiszel" ezeknek a kis irígy gyökereknek.
És igen, beszélj vele, bár szerintem nem fog ennek örülni.
Ne itt vágjak fel? lol
Mivel vágok én fel? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!