Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is volt román pasitok? Mi a véleményetek róluk?
#11-es vagyok.
Én romániában élek, többségben magyarlakta településen nőttem fel. Belém nevelték a nagy magyarságot. Munkahely miatt elkerültem egy nagyvárosba ahova az ország minden tájáról jöttek emberek. Sikerült megismerkedni több emberrel is. A legrendesebb, legjószívűbb ember egy moldovai volt. Az egyetlen exem akire ha gondolok melegség tölti el a szívemet, ugyancsak moldovai volt. Azelőtt mind magyar lányokhoz volt szerencsém. Mind éretlen, komolytalan volt...csak játszadoztak az idegeimmel. Egyiknek sem volt életcélja vagy karaktere, csak a szex és a buli. De biztos vagyok benne, hogy ez csak az én (bal)szerencsém. Eszem ágában sincs leírni az összes magyar lányt pár negatív élmény miatt.
#11-es vagyok, a #-10-esnek
A kérdezőnek írtam. De most elolvasva a válaszod, neked is :)
Nekem román barátnőm van. Ugyanolyan emberek mint mi. Maximum kulturális különbségek vannak, de azok sem nagyok. A nyelvi különbség sem volt zavaró, egy év alatt egész jól megtanult magyarul. Mondjuk nagymamámnak azt mondta megeszi, de vicces szituáció volt :D
Amikor együtt vagyunk általában magyarul beszélünk (az ő kerese, hogy jobban megtanuljon magyarul). Szülőknek sincs baja velünk, örülnek, hogy boldogak vagyun.
Lehet, hogy most sokan elkuldenek valahova, de általában azoknak van bajuk a romanokkal akik nem képesek megtanulni az ország hivatalos nyelvét és még nekik áll fennebb.
22f 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!