Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már nektek feminim pasitok?
Aki helyes,sportos,normalis mint ember de nincs benne kurazsi.
Nem ferfias a.testtartasa csacsogo,de mondjuk sokfele az érdeklődése,fejlett az empatikus keszsege.
Örülök neki vagy zavaró.
Volt, kb. 10 éve, mikor az emo nagy divat volt az országban.... :D hát na, mindenkinek van egy múltja. De ami azt illeti, én még mindig azokért a zenékért vagyok odáig, mint akkor.
Ma már nem kezdenék ilyen srácokkal, sőt azóta már megtaláltam a "másik felemet" is ❤️
volt, de nem volt olyan sportos, vékony srác, néhány gesztusa feminin, de eszembe jutott róla ez a jelző már a kapcsolat legelején, viszont nem emlékszem már, hogy még pontosan miről ugrott be
természetében mondjuk volt kurázsi, férfiasnak tartottam így mindennel együtt
nála jöttem rá, hogy nekem ez tetszik, pedig szeretem a nagyobb darab, kimondottan férfias pasikat is
sőt van egy barátnőm, aki még jóval előttem ecsetelte egyszer, hogy mennyire bejön neki, hogy a pasija valamennyire feminin
szóval simán lenne esélyed
Az lenne zavaró, ha nem tudna írni.
Mi az a csacsogó testtartás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!