Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a pasitok nem locsolna meg?
Figyelt kérdés
Husvét elött mondta is hogy náluk ez szokás ,de amikor eljött a nap akkor az anyját meg a hugát meglocsolta de engem nem,mintha ott se lennék..
Szerintetek?
2019. ápr. 25. 14:26
2/13 anonim válasza:
Én se locsoltam meg senkit. Nálam nem szokás
3/13 anonim válasza:
Ez így b..nkóság.
Nálunk se divat a locsokodás, de azért jelképesen a parfümömmel mindig kapok egy kicsikét.
4/13 anonim válasza:
Lehet ő máshogy értette a te locsolásodat.......:))))
5/13 anonim válasza:
6 évig sosem locsoltam meg .. Nem szólt semmit . Ameddig enni adtam neki addig a száját befoghatta.
6/13 anonim válasza:
Azt szólnám, "köszönöm, hogy figyelsz rám, és komolyan veszed, amit mondok".
Én utálom a locsolást, nem érzem, hogy kimaradok ebből.
7/13 anonim válasza:
Én előre megkérném, hogy ne locsoljon meg. Ha a rokonait meglocsolta, és neked rosszul esett, hogy téged nem, akkor szólj neki. Fogalmunk sincs, mennyire új a kapcsolatotok, és lehet olyannak tűntél, mint aki nem szereti az ilyen népi szokásokat.
8/13 Fruzs33 válasza:
Örülnék neki.Nem szeretem a locsolkodást.
9/13 anonim válasza:
Hát ebben a formában elég paraszt dolog volt.. Alapból azt mondtam volna, hogy ki nem szarja le, de így ez milyen bèna már? Kb mintha közölnè, hogy a nőnap hülyeség de az anyjának meg a tesójának vesz virágot, neked meg nem... Fura
10/13 anonim válasza:
Akkor reklamálj, ha alulról sem locsol meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!