Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi! átlagos külsejűnek mondott fiú vagyok,23 éves nem vagyok ellszállva. De sokszor látom h nálam rondább faszik mennek jó nőkkel. Hogy lehet h én meg nem kelllek senkinek?
Ha azt látod hogy egy ronda fószer megy egy playboy nyuszival az azt jelenti hogy a csávó gazdag és halálos beteg! Amúgy nem a szép nők a a jó nők, egy átlagossal külsejűvel lehet hogy jobban éreznéd magad.
17/F
a 21:47-es hosszú választ író vagyok :)
Bocsánat de nem vagyok gazdag és a menyasszonyom közel van a playboy nyuszihoz,csak őt is mindig a külsőröl itélték meg,senkit nem érdekelt a belső..azt hitték 20 éves buta cicababa...én felfedeztem a belső értékeket...
34/F
És duma duma duma...bocsi de ez annyira jól hangzik..jó többször nem írom le mielött kialakul itt egy chat féle párbeszéd...:):):)
Ebben meg neked van igazad! Tényleg nagyon sok buta szőke van.....És én meg tényleg kifogtam,és ha tudnád mennyi véletlen játszott szerepet benne!Meg a sok duma (ezt nem hagyhattam ki)Mondom hogy Chat lesz :):):) A Dumagép!Ez lesz a nicknevem és indulhat a duma :):):)
Basszus 24-es szolgálatban vagyok....reggelig bírom :):):)
Kezd jó lenni a társaság,jelölgethetjük egymást iwiwen lassan :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!