Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem kedveli a partnere valamelyik rokonát vagy ismerősét, akivel azért nem évente 2x találkoznak, az hogy kezeli ezt a helyzetet?
Én párom apukáját ki nem állhatom. Rengeteg oka van, ami miatt így érzek.
De ha pl. 2 éjszakára lejönnek nálunk aludni, ami szinte havi program, abból igyekszem, ha úgy jön ki, akkor dolgozni, mind a kettőn, és a lehető legkevesebbet vagyok velük. Tiszteletet megadom, de a 3 lépés távolság az megmarad.
Hát őszintén én a volt párom anyukájával nem jöttem ki jól. Mindig mikor ott voltam találkoztunk.
Hát volt vitánk és neki megjegyzései a hátam mögött. Egyszer telefonba próbáltam tisztázni,utána nagyon sírtam...
Megtettem mindent mégse volt semmi jó... Itt én voltam aki túl sokat engedett és még jócskán visszafogtam magam... Utólag úgy érzem ahogy szakított velem a fia, kár volt.
Tanács: Esetleg ne hagyd,hogy valamilyen körülmények között felidegesítsen,nem éri meg.
Ne árulj el olyat amibe feltétlenül bele tudd kötni,vagy illetve te ne köss bele semmibe. Jobb a nyugalom.
Én is nagyon egyszerűen megoldom, nem találkozom velük vagy ha éppen muszáj akkor másokkal foglalkozom.
A különbség az, hogy a párom nem hisztizik ezen. Attól függetlenül, hogy ők jóban vannak (bár ő is inkább csak megtűri őket) nekem még nem kell jóban lennem velük és ezt ő is maximálisan megérti. Nálunk inkább néhány haver ilyen akik még 40 évesen is nagy gyerekek és én ezt nehezen tolerálom. A páromnak sem feltétlenül szimpatikusak ezek a dolgok de haverként megfelelnek neki.
Én is úgy oldom meg, hogy kb. minden 3. találkozóra megyek csak el, amikor párom hozzájuk megy át.
Amikor megismerkedtünk és nem volt szimpatikus, eleinte tartózkodó voltam, de mindig átmentem hozzájuk én is - ezt viszont nem bírtam, mert mindig kikészültem az este után. Aztán összeszedtem magam, és elkezdtem nagyon nyitni felé, vmennyire jóba is lettünk, de aztán feltűnt, hogy ő továbbra sem fektet semmi energiát abba, hogy legyen köztünk normális kapcsolat, úgyhogy most már inkább csak ritkán megyek át hozzájuk, párom meg megy egyedül.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!