Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátait többre tartja ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátait többre tartja ha találkoznak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszúlesz.Kb 3 éve ismerem a párom, amikor megismertem még mind a kettten mással voltunk. Elég nagy a korkülömbség köztünk az ő javára mégis nekem van egy fiam az előző kapcsolatomból, illetve most jön épp egy közös baba.

Közös baráti társaságunk volt amibe úgy keveredtem bele, hogy az ő legjobb barátja az én ex párom régi cimborája és néha egybe jártunk. Aztán szakítás után akkoriban szakított ő is mégis én maradtam benne ebbe a baráti körbe. Közbe Mindkettőnknek volt egy kapcsolata szakítás után, ennek ellenére a barátok össze akartak hozni, persze nem voltunk közömbösek. Sokat beszéltünk és aztán szakítás után össze jöttünk pár hónap elteltével... csodálatosan ezt múlt az idő örültünk egymásnak. Aztán miután őmóssze költöztünk jött az, hogy mintha a közös barátok egyre jobban elleneznék a kapcsolatot mintha féltékenyek lennének, hogy elvesztik a barátjukat miattam a baba miatt... Ha megyünk látogatóba egy évbe 3-4 alkalommal rosszul vagyok azoktól a hetekkel nem tudom hova tenni a kapcsolatunkat megváltozik a párom nagyon meg akar nekik felelni és ézt először nem én vettem észre csak idővel jött ez és aztán mondták hogy ez lehet a gond. Sokat köszönhet a barátainak ők voltak az igazi családja anno és gondolom ilyenkor vissza vágyik azokba az időkbe amikor közös bulik voltak. Emellett vannak barátok akik már családosak azok tiszteletbe vannak tartva a baba a család miatt akkor csupa olyan program van szervezve ami nekik jó. Emellett az én fiam még nem volt velünk sehol. Most múltunk egy évesek és egy alkalommal vittem magammal oda. Érezhetően nem látták szívesen, inkább haza vittem a nagyszülőknek akik imádják a mindenük... Persze nekem is jól esett a kikapcsolódás csak azt értem a fiam miatt ki közösségnek és hozzászokva a fiam féltékeny lesz ők pedig már nem fogják akarni szívesen látni őt. Igyekeztem jelezni a páromnak, hogy akkor vele mi lesz stb amúgy tök családi nyugodt környezetbe élünk csak akkor van ez a banzáj csak már kezdem sajnálni, hogy abból a hetekből két hetekből egy olyan nap se jut amikor az én fiam is jól ezérhetné magát a családjával nem kellene egy helyén lennie 4 éves később úgyis maga döntené el érezné hol érzi magát jól, de így nem is tudja hova megyünk csak, hogy ha ott vagyunk mi néha sőt sokszor el megyünk és ha jól el is van én nem akarok választani többé, főleg, hogy mostmár lesz egy közös is akire figyelni kellesz és még kisebb lesz. Félek, hogy akkor már én is ott leszek hagyva és ő nélkülünk de akkor is a barátokat válassza majd... Sajnálom hosszú lett csak tanácstalan vagyok, meg kellene neki kerek perec mondanom vagy csak hagyni, hogy észre vegye magától esetleg ki maradni azokon a heteken és akkor külön lenni addig?

2019. aug. 7. 13:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és ami a leghosszabb rosszabb, hogy később szívesen egy helyre költöznének egy nagy területre meg vásárolnák.a szomszéd házakat és úgy élnénk mint egy nagy család... Nekem már ez is sok és nem tudom ízt kíméletesen közölni, hogy ha úgy szereti őket is mint a családját én is imádom az enyém de mostmár mi vagyunk a családja akiket el fogadott...
2019. aug. 7. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tehát, ha jól értem, egy egy éves kapcsolatba vállaltál gyereket? Nem akarlak bántani kérdező, de ez óriási felelőtlenség volt. Ebből a kapcsolatból pedig én a helyedben menekülnék, de így, két gyerekkel nem lesz könnyű. És nem azért menekülnék, mert jól érzi magát a barátaival, de az az ötlet, hogy úgy éljetek mint egy kommunában, na az sok lenne.
2019. aug. 7. 14:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Alapból jól élünk itt így ahogy vagyunk. Azzal van baj amit itt fel építettünk közösen nem hagynám itt épp azért, hogy úgy éljünk egy szomszédságban. Persze sok helyen működhet ez is, de nem vagyunk vendégszeretőek ami azt illeti az itteni barátok nem látogatnak hanem találkozunk velük és a családhoz is megyünk mi mint ők hozzánk. Direkt nincs külön helyünk se erre mert ahol én nőttem fel a család tartotta a kapcsolatot de nem szerettük egymást folyamatos áskálódás pletyka volt mindig ebből menekültem ki ebbe a kapcsolatba és jó lenne ez a néha meglátogatjuk egymást és kész dolog ha nem ezekkel telne el az idő... Ha ez nem lenne tényleg minden a maga nyugodt rendjében menne mostanában mióta jön a baba pedig egyre jobban zavar...
2019. aug. 7. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
El nem dobtam a kapcsolatot. Régen se ki dobtak mindent hanem megjavították ahogyan a kapcsolatokat is. Ezért tartottak örökké síron túl is akár. Csak nem tudom mondanom kellene neki és ha igen hogyan vagy ez csak most nem esik nekem jól és jól kéne magam érezni a fiam nélkül ilyenkor és kész...
2019. aug. 7. 14:52
 5/5 A kérdező kommentje:
El nem dobnám a kapcsolatot. Régen se ki dobtak mindent hanem megjavították ahogyan a kapcsolatokat is. Ezért tartottak örökké síron túl is akár. Csak nem tudom mondanom kellene neki és ha igen hogyan vagy ez csak most nem esik nekem jól és jól kéne magam érezni a fiam nélkül ilyenkor és kész...
2019. aug. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!