Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy a párom ennyivel intézi el hogy meghízott?
..annyit mondott hogy ez genetika. Egyszer már lefogyott az baromi jól állt neki aztán most újra meghízott. 157cm és 68kg széles csipő nagy fenék.
Hiába mondom csináljuk együtt eszek amit főz..
nem is érdekli igazán mindig azzal takarózik h nincs ideje meg a doki is azt mondta nem tornázhat a lábai miatt.
Ez igaz h mondta de ott voltam és azt mondta a doki h olyat ami a lábat extrémen terheli azt ne csinálja
"Többen kérdezték, hogy miért nem főzöl te neki, ha ennyire fontos neked ez? Tehát? "
Egyébként ez milyen hozzáállás már? Sportolni ne menjen el helyette?
Akkor most tudod, milyen a nőknek. Mindig ők vannak felelőssé téve, hogy a férjük miért van elhízva. Ha nincs kettős mérce, akkor te is lehetsz felelős.
Egyébként szerinted mennyire lenne benne egy olyanban, hogy leültök megbeszélni a kajavásárlást, és hogy azon felül nem vesztek semmi ételt? Leírjátok a napi menüt, ilyesmit? Megmondod neki, mit reggelizzen? (Nyilván nem parancsolgatva.)
Nekem ez segített, csak a tesóm mondta meg, mit egyek. Mindig átküldtem neki a napi menüt a munkahelyemen, kiválasztotta, mit egyek, és azt ettem. (És én centire egy magas vagyok a barátnőddel, és 20 kilóval nehezebb voltam, nekem a 68 álom volt sokáig, de minden relatív.)
Amúgy igaz, hogy nem kell erőltetni a sportot, de egy séta? Nem tudom, merre laktok, előbb leszáll a buszról hazafele, vagy akárcsak 1 emeletet gyalog megy fel, a többit lifttel, és ha már bírja, akkor növeli. (Vagy ha megy neki alapból, akkor lépcsőzzön.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!