Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm meghízott?
Amikor megismertem 4 éve, akkor 50 kg volt és úgy nagyon szexi volt. Most 62 kg (165 cm magas) és nem tudok így vonzódni hozzá. Szóltam neki, hogy zavar, de megsértődött. Sokat sportol egyébként, minden nap eljár futni vagy a kondiba, de mellette sokat is eszik. Igaz egészségesen eszik, de ugyanannyit mint én, pedig én azért egy jóval magasabb férfi vagyok.
32f és 26N
Kérdezőt zavarja.Számára nem ez az ideâlis testsúly és külső,ami vonzó.Nem értem ezért miért kell leszólni.
Nem azt kell neki mondani,hogy meghíztál,hanem,hogy a régi alakodat szerettem jobban.Ha megsértődik az azt jepnti,hogy igazad van,és nem szerrti ígu magát.Vagy bunkón közölted.Amúgy ha ő mégis így jól érzi magát,akkor keveset tehetsz.
Szerintem 50 kg-an alultaplalt volt, most erte el az idealis sulyat.
62kg elhizott??? WOW
Es, hogy mit tegyel?
Keress mast!
"Ha egészségesen táplálkozik es mellette sportol akkor nem kellett volna meghiznia."
A meghízástól messze van. Az övé 22.8
Normál 18,5 - 24,9
Túlsúly 25 - 29,9
I. fokú elhízás: 30 - 34,9
II.fokú elhízás: 35 - 39,9
III. fokú elhízás >40
Viszont ha tovább hízik, az már jelenthet gondot.
Hiába számoljátok BMI indexét,normálnak számít,nem tùlsùlyos blabla.
Kérdezőnek nem ez az esete,és 12 kg hízott!
Amùgy sportolás.Én is járok,van pár nő akik szintén járnak ugyan arra az edzésre,sokkal régebben,mint én.Semmi ,de semmi nem látszik rajtuk,még azt sem mondanám meg hogy sportolnak.Ùgyhogy látatlanba azt mindani a nőjéről,hogy biztos jól néz ki,mert sportol...Hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!