Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan motiválnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan motiválnátok a párotokat ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A barátnőm akivel már 12 éve együtt vagyok már egy ideje beteg. Pajzsmirigy problémák, és idén még mellékvese gondok is társultak hozzá. Az orvosi az eddig szedett gyógyszereit elvette és most azt nézik hogy speciális diétával és nagy dózisú kiegészítőkkel megerősödik-e annyira hogy ne legyen rá szükség. De ehhez tartania kéne a diétát, és hogy ne felejtse el bevenni a vitaminokat, napi 3x, gyógyteát inni stb. Ez már megy 2 hónapja de legtöbbször én viszem utána a dolgait, én készítem a teát, mindig nyaggatni kell hogy rendesen kajáljon stb. Emiatt sok a konfliktus közöttünk, őt idegesíti már hogy ezzel noszogatom, de enélkül meg elfelejti vagy nem foglalkozik vele úgy ahogy kellene, én viszont félek hogy sosem fog így meggyógyulni. Már vagy 10x átrágtuk magunkat azon hogy oda kell figyelni, betartani amit a doki javasolt de hétről hétre mindig félre megy valami. Elegem van a sok vitából emiatt de ráhagyni sem akarom mert félek hogy csak nagyobb baj a végén. Mi a jó stratégia? Kicsit olyan mintha nekem fontosabb lenne az ő egészsége mint saját magának.
2019. nov. 11. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mivel hiányzik belőle az akaraterő, így ha a fejed tetejére állsz is, akkor sem tehetsz semmit.

Neked kell eldönteni, hogy ez a 12 év mennyit ér meg neked. Eltudod így fogadni, vagy nem. Amennyiben nem, akkor kereshetsz másik nőt. Ez van.

2019. nov. 11. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:

"elfelejti a napi rutint"

Én mikor anorexiából gyógyultam, enni felejtettem el eleinte, mert mindig annyira tele voltam eleinte, hogy nagyon nem voltam éhes... A dokim javasolta, hogy állítsak be napi 5-6 ébresztőt, szétosztva a napra, ami jelez, amikor ennem kell. Szerintem ez egy jó módszer. Nyilván kell önuralom is hozzá és akarat is... Ezen kívül a fő étkezéseknél anyukám is felhívott, hogy emlékeztessen, hogy egyek valamit. Ételnaplót is kellett vezetnem (myfitnesspalba), hogy látszódjon, körülbelül hol tartok kalóriában és tápanyagban.

2019. nov. 11. 16:29
 13/13 anonim ***** válasza:
hagyd rá, súlyosabb lesz a betegsége aztán siránkozhat. Addig az ember leszarja ha segítenek neki ameddig elnem tűnik, utána már hiányozni fog és értékelni fogja.
2019. nov. 12. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!