Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (két férfi)
Adott a helyzet: a párom megcsalt, ezért szünetet tartunk. Elkezdtem ismerkedni, felejteni próbáltam. Egy férfit megismertem, jókat beszélgetünk, vonzódunk egymáshoz, de vannak nézetbeli különbségek, tehát nem passzol minden. Talán azért sem, mert idősebb nálam kb 15 évvel. Van amikor kedves, de sokszor nem értem miért úgy viselkedik ahogy.
A párom két hét után rájött,hogy velem akar maradni, szánja-bánja a bűnét. Eddig gondolkodott mit is akar az élettől. Négy évig voltunk együtt, nagy szerelem volt a részemről.Annyira ismertem, jobban, mint ő saját magát. Minden szeretetemet neki adtam, és még ezek után is szeretem. A bizalom megszakadt, de talán visszaépíthető, ha elhiszem amiket most mond. Ő egy rendkívül rendes ember, de még fiatal és nagyon nehéz elhatároznia magát bármiről is legyen szó. Szeretem még mindig.
Nem tudom mit évő legyek. Elveszíteni nem akarom a párom, a szívem szakad meg...de nem vagyok abban biztos, hogy működni fog ez újra, talán elbizonytalanodik megint, ahogy megint rendbe jönnének a dolgok...
A másik férfit is nagyon kedvelem, megbántani nem akarom. Azt mondta,hogy nagyon kedvel, lenne a párom, felém fordul teljes őszinteséggel. Megmutatta a világát és a gondolatait, amit szinte senkinek sem. Csak pár embert fogadott a bizalmába.
25L
Mi is a megcsalás miatt szakitottunk egy időre,aztán kibékültünk,de semmi nem volt olyan mint régen.
Te tudod mit érzel,mi ebben nem tudunk sgiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!