Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza? Szerintem nagyon gáz, amit csinált és nem tudom mi tévő legyek (hosszú).

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A párommal fél éve vagyunk együtt, egyelőre nem költöztünk még össze.

Mindketten albérletben vagyunk. Nekem van egy lakótársam, neki jelenleg nincs, de egy 60 m2-es 2 szobás albérletben van (a lakótársa 3 hónapja költözött ki, mert összeköltözött a barátnőjével).

Én 27 éves nő vagyok, ő 30 éves férfi.

Az albérletünkben a gázcirkó teljesen megadta magát még szeptemberben. Kijött a szakember, de nem elég egy új szekrény, komplett felújítás kell a házba, radiátorok cseréje, csöveket kicserélni, a cirkó sem az előírásoknak megfelelően van beszerelve, a kémény nincs kibélelve (századfordulós polgárlakás a VII kerben). Aki valaha már felújíttatott ingatlanban cirkót, vagy volt dolga a kéményseprőkkel, szerintem nem kell meséljem, mekkora tortúra lesz ez... Legalább 3-4 hónap, de gyanítom több.

A kazán a melegvizet és a fűtést is szolgálja és emiatt marhára kezd élhetetlen lenni a lakás (eddig az edzőteremben fürödtem meg mostam hajat).

Lakótársam a mai nap egy kolléganőjéhez költözött átmenetileg.

Én megkérdeztem a párom 3 hete, hogy én oda tudnék-e költözni, hiszen nincs lakótársa, amúgy is 2 szobás az ingatlan (van külön tér, ha épp nem egymás nyakán akarunk lenni), természetesen kifizetek MINDENT, ahogy illik felesbe (lakbér, közös ktsg.). Nem állandóra terveztem odaköltözni, de mondta, hogy gondolkodik.

Időközben a párom egyik "csajhaverja" összeveszett a párjával és keresett albérletet. Ő neki szó szerint azonnal rávágta, hogy persze, költözz oda.

Teljesen összetörte a szívem, nagyon leírni se tudom, mennyire szarul esett ez...

Eddig is úgy éreztem, hogy a párom más csajokkal beszélget félreérthetően, meg az exével is beszélget. Próbáltam jófej lenni, meg toleráns, meg laza, hogy nyilván lehetnek az embernek ellenkező nemű barátai, de nem tudom... én azzal a néhány férfi ismerősömmel nem így beszélgetek, ahogy ő.

Ő szerinte az összeköltözés korai, meg ő ezt nem így tervezte, meg neki kell a tér, meg a külön idő is, különben úgy érzi, meg fogom folytani (?!).

Kezdem azt érezni ennek semmi értelme. Amikor szükségem lenne a páromra, cserben hagy és úgy érzem magam, mint akinek koldulnia kell a szeretetéért. :/

Elgondokodtam a szakításon erősen, de kíváncsi lennék véleményekre.

2019. nov. 10. 14:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

27 vagyok és nő :)

Napi szinten könyörög, hogy persze, menjek hozzá, átgondolta, nem úgy értette, szeret stb. Hol sms, hol Messenger, hívogat meg hasonlók.

2019. nov. 13. 09:29
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Azèrt ha komolyan gondolja a srác, szerintem megèrnè mèrlegelni egy esèlyt...
2019. nov. 13. 10:45
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Nem. Nem érdemelne meg.

Az van, hogy két majdnem ismeretlen ember segített a kérdezőnek AZONNAL, míg a pasijának kellett volna kérdezés nélkül segítenie. Soha a büdös életben nem tettem volna ilyet a szerelmemmel, de még egy kollégámnak is felajánlom, ha úgy van.

Nem, semmilyen második esélyt nem érdemel. Remélem, kérdező, nem is gondolgodsz ezen.

2019. nov. 13. 10:50
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodsz*
2019. nov. 13. 10:50
 25/25 A kérdező kommentje:

Filóztam ma ezen sokat, jelenleg nem adnék.

Kicsit ironikus a sors: lakótársammal annyi embernek adtunk átmeneti alvási lehetőséget megszorult barátoknak (szakítás, haláleset miatt fel kellett utazzon Pestre, reptérre kellett menjen hajnalba és nem volt hol aludni), hogy kicsit keserű a szájízem, hogy amikor egyszer nekem kell, nem adatik meg. Mindegy, nem a sors hibája, nem felsőbb erőket okolok :)

Az a bajom, hogy a bizalmam megtört nagyon.

Tegyük fel beköltöznék, mert engednék a könyörgésnek, mi biztosítja, hogy nem gondolja meg magát 1 hét múlva és repülök az utcára megint?

Őszinte legyek ettől nagyon el kezdtem tartani, hogy abszolút függjek tőle.

2019. nov. 13. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!