Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha tetszem egy fiúnak hosszú hajjal, röviddel (pixie) is fogok?
A fiú még csak hosszabb hajjal látott, és akkor tetszettem neki nagyon, de mióta pixie hajam lett, azóta nem látott még, és szerintetek így is tetszeni fogok neki?
Remélem jól kategorizáltam a kérdést
Most ez úgy van, mint mikor anyám hazajött szőke hajjal (sötétbarna volt). Kicsi voltam még aztán kb két hétig megugrottam mikor a hátam mögé került, hogy "ki ez?". De csak az anyám volt, csak szerettem nyilván. Aztán volt egy srác mikor 12 éves voltam. Ilyen hosszú hajú gördeszkás gyerek, s miután levágatta, kiszerettem belőle.
Nos azóta eltelt pár év és nyilván ha ti is idősebbek vagytok mint 12 akkor nem pusztán külső alapján akartok járni a másikkal. A vonzalom egy komplikált dolog, de nem (kellene) elmúljon egy frizuraváltás miatt.
Szerintem ezt nem lehet így előre tudni. Nyilván attól is függ, mióta vagytok együtt. Ha a férfi a hosszú hajat szereti és még nem elég mély a kapcsolat, simán dobhat. Ha már évek óta tart, akkor azért nyilván nem ez lesz a döntő.
Fordított helyzetben voltam nőként. Fél éve ismertem már a párom, távkapcsolatban éltünk és nyilván mutattam otthon képeket róla. Nem volt hosszú haja, de azért már jól bele lehetett túrni, lehetett fésülni, szóval az a fajta. Kicsit hullámos. Erre, amikor végre összehoztuk hogy eljöjjön bemutatkozni a családnak, odaállított tüsi hajjal, majdnem kopaszon, persze nekem se szólt előtte hogy fodrásznál volt. Hát, nem volt őszinte a mosolyom, de még anyámék is néztek egyet, hogy ő ugyanaz e mint akit képen láttak. Szerencsére ő is rájött hogy a tüsi bizony nem az ő stílusa és rosszul áll neki, szóval azóta nem követ el ilyen merényleteket.
Leegyszerűsítve, kellesz neki dugni, akkor biztos elfogad.
Viszont ha hosszú hajjal látta benned a szép, vonzó nőt, akit tud szeretni, akkor már nem biztos, hogy elfogad röviddel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!