Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolatban sok idő elteltével is csodálattal "kell" nézni a másikra?
Figyelt kérdés
Mint mondjuk egy kapcsolat elején?
Normális és elfogadható, ha ez a dolog csillapodik?
2019. szept. 4. 13:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem már az elején se. Egyenrangú emberek, tele a saját előnyeikkel és hibáikkal nem csodálandóak. Senki. Se én, se te, se a harmadik, senki.
2/5 A kérdező kommentje:
Eleinte ott lehet azért a rózsaszín köd. De én is úgy gondolom ahogy írtad.
2019. szept. 4. 13:18
3/5 anonim válasza:
Nem kell mindenét csodálni, de azért valamit nem árt értékelni :) Sose vedd természetesnek, hogy ő mindig ott van/lesz, és fejezd ki, ha valami tetszik, de persze normálisan az ember látja, tudja a másik hibáit is, isteníteni meg sosem egészséges sem a párunkat, sem magát a szerelmet.
4/5 anonim válasza:
Alakuljon át, ne csillapodjon. Egyre jobban szereti az elme a másikat, nem csillapodik ez, hisz jobban megismered, és többet tudsz róla, ezért növekszik.
5/5 anonim válasza:
Nem normális. Amit imádsz a párodban az elején azt 1 év múlva már nem? Ez nem így működik. Nem kell együtt lenni olyannal akivel nem tudtok évek múltán is lelkesedni egymásért és felnézni egymásra. Hogyha a párod baromi jó tulajdonságait kis idő elteltével már leszarod és természetesnek veszed akkor szerintem nem vagy alkalmas párkapcsolatra. Egyáltalán miért vagy együtt olyannal aki nem nyűgöz le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!