Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza? Szerintem nagyon gáz, amit csinált és nem tudom mi tévő legyek (hosszú).

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A párommal fél éve vagyunk együtt, egyelőre nem költöztünk még össze.

Mindketten albérletben vagyunk. Nekem van egy lakótársam, neki jelenleg nincs, de egy 60 m2-es 2 szobás albérletben van (a lakótársa 3 hónapja költözött ki, mert összeköltözött a barátnőjével).

Én 27 éves nő vagyok, ő 30 éves férfi.

Az albérletünkben a gázcirkó teljesen megadta magát még szeptemberben. Kijött a szakember, de nem elég egy új szekrény, komplett felújítás kell a házba, radiátorok cseréje, csöveket kicserélni, a cirkó sem az előírásoknak megfelelően van beszerelve, a kémény nincs kibélelve (századfordulós polgárlakás a VII kerben). Aki valaha már felújíttatott ingatlanban cirkót, vagy volt dolga a kéményseprőkkel, szerintem nem kell meséljem, mekkora tortúra lesz ez... Legalább 3-4 hónap, de gyanítom több.

A kazán a melegvizet és a fűtést is szolgálja és emiatt marhára kezd élhetetlen lenni a lakás (eddig az edzőteremben fürödtem meg mostam hajat).

Lakótársam a mai nap egy kolléganőjéhez költözött átmenetileg.

Én megkérdeztem a párom 3 hete, hogy én oda tudnék-e költözni, hiszen nincs lakótársa, amúgy is 2 szobás az ingatlan (van külön tér, ha épp nem egymás nyakán akarunk lenni), természetesen kifizetek MINDENT, ahogy illik felesbe (lakbér, közös ktsg.). Nem állandóra terveztem odaköltözni, de mondta, hogy gondolkodik.

Időközben a párom egyik "csajhaverja" összeveszett a párjával és keresett albérletet. Ő neki szó szerint azonnal rávágta, hogy persze, költözz oda.

Teljesen összetörte a szívem, nagyon leírni se tudom, mennyire szarul esett ez...

Eddig is úgy éreztem, hogy a párom más csajokkal beszélget félreérthetően, meg az exével is beszélget. Próbáltam jófej lenni, meg toleráns, meg laza, hogy nyilván lehetnek az embernek ellenkező nemű barátai, de nem tudom... én azzal a néhány férfi ismerősömmel nem így beszélgetek, ahogy ő.

Ő szerinte az összeköltözés korai, meg ő ezt nem így tervezte, meg neki kell a tér, meg a külön idő is, különben úgy érzi, meg fogom folytani (?!).

Kezdem azt érezni ennek semmi értelme. Amikor szükségem lenne a páromra, cserben hagy és úgy érzem magam, mint akinek koldulnia kell a szeretetéért. :/

Elgondokodtam a szakításon erősen, de kíváncsi lennék véleményekre.

2019. nov. 10. 14:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nagyon gáz, amit csinált "

Egyáltalán nem gáz, csak tudatta veled, hogy mire tart téged? Összefuttok, ö ürit egyet és ez neki elég.

" nem tudom mi tévő legyek"

Ha ez neked megfelel, tudomásul veszed, hogy ennyit érsz neki. Ha inkább ugy érzed, hogy mást, többet érdemelsz, akkor ezt szépen megmondod neki és elküldöd a náthásba.

2019. nov. 10. 16:08
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

AKKOR EZEK SZERINT:

Időközben a párom egyik "csajhaverja" összeveszett a párjával és keresett albérletet. Ő neki szó szerint azonnal rávágta, hogy persze, költözz oda.

- EGY MÁSIK CSAJT KÖLTÖZTETETT MAGÁHOZ????????????

TEHÁT HA JÓL ÉRTEM NEM TÉGED HÍVOTT HOGY VELE LAKJ HANEM EGY MÁSIK CSAJNAK ADOTT LEHETŐSÉGET ?

HA EZ ÍGY VAN AHOGY ÉRTEM NE IS GONDOLKODJ

2019. nov. 10. 17:24
 13/25 A kérdező kommentje:

Utolsó, igen, pontosan ez történt, már a gesztus is marhára sértő volt.

Köszönöm mindenki válaszát!

Ma leültem vele beszélni egy semleges helyen (nem fogok még az ő két szép szeméért átmenni a városon, hogy még én kajtassak a kegyeiért) és megomndtam, hogy a drága felmenőjét nézze hülyének, de ne engem.

Azóta hívogat meg, hogy nagyon sajnálja, de ő neki több idő kell, mire össze tudjon valakivel költözni, akihez érzelmek fűzik blablabla...

Én ezt nem veszem be. A csajhaver, akinek a szülei is itt laknak Pesten az bezzeg költözzön, én akinek a családja majd 300 km-re lakik meg fagyjon meg a fűtetlen lakásban?

Igazából csak az bánt jelenleg, hogy nem tudom mit kezdjek hirtelen november közepe magasságában, honnan tudnék hirtelen egy albit leakasztani. A lakásban laig van 10 fok, meleg víz nincs. Tök úgy érzem magam, mint egy legatyásodott, életkép nélküli csöves, pedig egy normális, tanult, jól szituált nő vagyok rendes munkahellyel. Eléggé kétségbe vagyok esve, bocsánat.

2019. nov. 10. 19:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy bedőlj neki. Csak az ingyen puncit akarja még megtartani a többi közt. De ez igen ócska duma volt tőle.

Esetleg valamelyik barát vagy barátnődet kérdezd meg hogy nem e tudnál ott aludni míg nincs jobb

2019. nov. 10. 19:24
 15/25 anonim ***** válasza:
40%

Uh.

Szerintem a "kinek van igaza" felnottek eseteben nem ertelmezheto kerdes. De en megertelek teged, es szerintem jot tenne nektek, ha valahogy megprobalnatok megerteni egymast. Sok embert (engem is) ez ugy erintene, mint teged, masok viszont esetleg szinten ugy gondolkodnak, mint a parod, halalosan felnek attol, hogy nem marad eleg szabadsaguk. Nincs abszolut igazsag... O igy erez, ez van. Mondjuk elgondolkodnek azon, hogy miert mondta, hogy megfojtanad.

Viszont szerintem ez nalam is olyan sulyos csapast jelentene a bizalomra, hogy ha nem is szakitanek rogton, legalabbis kisebb langra csavarnam a kapcsolatot.

U.i: Amugy tudtommal a foberlonek biztositania kell az ilyen alap dolgokat, mint futes es meleg viz (nekem ugyanez volt:D), es visszakovetelhetsz 20-50%-ot a berleti dijbol. Van szerzodes?

2019. nov. 10. 20:20
 16/25 A kérdező kommentje:

Utolsó: van szerződés, és mivel nem tudja biztosítani, ezért természetesen nem kell fizetnem lakbért. Szóval ebből a szempotból korrekt. A bajom az az albikereséssel, hogy nyilván hirtelen, azonnal öltözhetőt leakasztani nem könnyű, a másik, hogy ritkán adnak ki albit rugalmasan, legtöbb minimum 1 év. Jelenleg azt sem tudom ez az egész meddig fog tartani, szóval azt sem tudom mondani, hogy "figyi 4 hónapra kell egy lakás", mert lehet, hogy elhúzódik a papírok és engedélyek miatt, az is lehet, hogy nem.

Visszatérve a most már exemre:

Én megértem, hogy szabadságra vágyik, de eddig se jártam a nyakára. Nekem is megvannak a dolgaim, én sem igénylem folyton a másikat, nem irogattam neki 10 percenként, hogy mi ujság vele, meg hasonlók.

2019. nov. 10. 21:01
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan bérelj 1 évre lakást. El fog húzódni a felújítás.

Jól tetted, hogy kidobtad. Aki elnézi,, hogy a barátnője megfagy a lakásában, az egy féreg.

2019. nov. 11. 05:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ugyse lett volna vagy lenne abbol a.kapcsolatbol semmi .

A te erzeseiddel nem foglalkozik. Es ne gondolod h hogyha lesz masik baratnoje annak az erzeseivel torõdni fog. Es.tudod miert nem? Mert o egy onzõ, mindig csak magara gondol h.neki kell a szabadsag, neki igy neki ugy. Ha szeretne teged ezektol nem FELNE. De kis felos akki annyira akarja onnmagat boldoggá tenni, arra nem is gondol hogy te a hidegbe felfazol. Legy eros mert biztos keresni fog, tegyel ugy ahogy erzed.

Irj ha azota lett vmi valtozas akar priviben is.

En voltam egyik a fenti valaszoló kozul..

2019. nov. 12. 19:54
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszi szépen utolsó.

Most jelenleg az edzőterembe ahova rendszeresen járok, megyek fürdeni meg hakat mosni. Évek óta törzsvendég vagyok, ismernek, bizalmi kapcsolat van, szívesen mondták hogy persze, használjam a fürdőt. Még törölközőt is kaptam csak úgy minden nap.

Egy teremvezető meg a recis lánya rendesebbek hozzám....

Az albiban meg 2 hősugárzót használok jelenleg és több takarót, de ez nyilván nem állapot, keresek ezerrel lakást.

2019. nov. 12. 22:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

hmm, jól teszed, én is edzőterembe dolgozok :) :) . Recis vagyok , pultos + ami kell.

Edzél sokat :) tudom miről beszélek, nagyon jót tesz hosszutávon. Ugyes vagy, te Budapest?

És a srác írt azóta ? Vagy akkor keresett de többé nem..

30N vagyok te?

2019. nov. 13. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!