Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik hogy egy pasi annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy egy pasi annyira elfoglalt a munkája miatt, hogy heti 1 rendszeres találkozás sem fér neki bele egy kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
Nem találkoztam még ilyennel félek csak nem szeret és van mellettem neki más is,de ha beszélgetünk mindig meggyöz hogy nincs okom aggodni....mit tegyek ?Lehet hogy csak tesztel?
2010. júl. 18. 10:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igazad van tudom,csak mivel szeretem én is eddig győzködtem magam, hogy biztos tényleg nem ér rá és nem akartam hisztérika lenni:(

Nagy drámát nem fog kapni csak nem fogom többet keresni és ha ő hív majd nem érek rá.Legalább visszakapja,bár kétlem, hogy érdekelné

köszi a válaszokat

2010. júl. 18. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsim te még naív vagy! Tudod hány nőt dugtam meg csak a dumámmal? Fénykép meg ilyenek, te is bedőlsz neki, nekem is van sok amit el tettem hogy ha megszámolom hogy mennyi nőt dugtam meg ki ne felejtsem.

Ha fiatal vagy még akkor ne higyj neki és csak egy kalandnak vedd fel és keress mellette mást.

Én ezt ajánlom, rem egy 30 évesnek ezt elhiszed......

2010. júl. 19. 09:33
 13/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

sajna már annyira nem vagyok fiatal 30 vagyok én is :)

2010. júl. 21. 09:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, kizárt. Ez csak egy jó ürügy, hogy félretegye a csajt. Félreteszi, de azért ha valamikor szüksége lenne rá, tudja, hogy ott van.
2010. júl. 29. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!