Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami elromlott bennem?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. Túl vagyok egy 7 éves kapcsolaton. Nagy szerelem volt, de elmúlt idővel. Sosem csaltuk meg a másikat. A szakítás kb 3 éve volt. Azután még volt 1-2 pár hónapos kapcsolat. Viszont az utóbbi kb 2 évben 'megváltoztam'. Több fickóval vagyok egyszerre. Mármint ezek a 'kapcsolatok' szinte csak a szexről szólnak. Van köztük idősebb, fiatalabb (persze nagyon válogatok). Ezek nem egyéjszakás ismeretségek, hanem 'fix emberek'. A héten már volt olyan is, hogy egy napon belül 2-vel voltam együtt (persze nem egyszerre) :-D

Mindenki tudja miről van szó, senkinek sincs kapcsolata ergo senkinek sem ártok. A probléma talán az, hogy az égvilágon SEMMI lelkiismeret furdalásom nincs emiatt, nem érzem magam lotyónak, vagy kevesebb értékűnek. Inkább az a baj, hogy úgy érzem nekem 'velük - így' normális az életem, és holott nagyon vágyom valakire akit szerethetek, képtelen lennék egy monogám kapcsolatra..

Valaki volt már így?

2010. júl. 18. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
nem... de ha jol esik csinald, es lehet pont igy fogsz kapni magadnak valakit a hatralevo eletedre...
2010. júl. 18. 08:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most éld ki magad amig nincs férjed ill gyereked,MERT MOST NEM TARTOZOL SENKINEK MAGYARÁZATTAL
2010. júl. 18. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre,csak vigyázz a nemi betegségeket ne kapd el.
2010. júl. 18. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Szeretnélek megkérni valamire:kaphatok egy email címet.
2010. júl. 18. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
most még nem érzed magad lotyónak....na de mi lesz később?
2010. júl. 18. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem, tisztában vagy magaddal. Van normális önértékelésed/önkritikád. Tudod mit miért csinálsz.

Nem tudom ez miért kérdés, ha mi itt 20an azt mondjuk h rossz, neked ez akkor se lesz rossz.:D

Csak csináld! :D

"Fuck speed, smoke weed!" =)

2010. júl. 18. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Selejt az életed, ugorj egyet a Szabadsághídról te is.
2010. júl. 22. 22:51
 8/8 anonim válasza:
Valami elromlott bennem?--kiégett a viccreléd
2010. júl. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!