Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem voltam még szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem voltam még szerelmes, csak tetszettek a lányok, jól van ez így, vagy valami elromlott bennem?

Figyelt kérdés

Nem voltam még szerelmes, csak aki lányt látok tetszik 1-2 hétig utána másikat kezdek nézegetni!

Kizárólag a lányokat szeretem ne essék félreértés!

Még nem volt kapcsoltom, és nincs önbizalamam oda menni egy lányhoz sem :(

16/F

2009. ápr. 20. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond!

Mármint ne várhatod el magadtól hogy azonnal szerelmes legyél még nagyon sok időd van erre.

A szerelem sem emyg mindig első látásra, lehet hogy először csak tetszenek és majd később szeretsz bele egybe:)

Nyugalom:)

2009. ápr. 20. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

*nem

**megy

2009. ápr. 20. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Nemrég volt az osztályunkban egy felmérés, hogy eddig ki volt szerelmes. A végeredmény engem ledöbbentett, mert elég sokan még nem ( ez nem azt jelenti, hogy párkapcsolatuk nem volt ).

Tehát jól van ez így, nem romlott el semmi benned.

Önbizalmat én nem tudok adni. Nem mindig könnyű odamenni egy lányhoz. Annyit pici tanácsot tudok adni: gondolt ki mit mondsz és utána makacsold meg magad és csakazértis menj oda hozzá. Így elkerülheted a kellemetlen kezdést, később meg már könnyebb lesz a beszélgetés, ismerkedés, flörtölgetés stb.

Sok sikert! :)

Sárky

2009. ápr. 20. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!