Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bolond vagyok?

Figyelt kérdés
Rengeteg gondom, problémám volt mostanában a családban is, gyerekkel is, munkahelyen is. Millió stressz, amit nem tudok kezelni. Illetve a múltam, amit nem tudok magam mögött hagyni. Bejelentkeztem pszichológushoz. Erre a férjem megkérdezte, hogy akkor én nem vagyok normális? Meg már úri jó kedvemben nem tudom, mire költsem a pénzt.
2019. nov. 7. 11:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én nem mondom, hogy a férjem gyász ember. Csak ha én elfogadom, hogy ő így gondolja,ő miért nem fogadja el, hogy én mit gondolok.
2019. nov. 7. 12:15
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
új élet?
2019. nov. 7. 12:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Annyiban vagy bolond, hogy egy érzelmi agyhalotthoz hozzámentél.

Egyébként igen, kb. annyira vagy bolond, mint aki elmegy a szemészetre, ha rosszul lát. Vagy mint aki elmegy a fogorvoshoz, ha fáj a foga. Csak drága férjednek IQ-ból is túl kevés sikeredett ahhoz, hogy ezt megértse.

A pszichológus pedig segíthet, de csak akkor, ha Te is teszel érte. Lehet, hogy közhely, de így van. Az a baj, hogy általában az betegszik meg, aki nem tehet róla, és őt legfeljebb csak tünetileg lehet kezelni, ha nem sikerül a kiváltó okot megszüntetni.

Gyanítom, hogy a legnagyobb mértékben a család vetett vissza téged. Persze, a lehető legrosszabb helyzetben vagy, hiszen már gyerek is van... de hosszabb távon ha mellette maradsz, akkor tényleg bolond leszel. Lehet trükközni, ideig-óráig beszélni a fejével (nem sok haszna lesz), meg ezer féle stresszlevezető és konfliktuskezelő technikát elsajátítand, de ameddig mellette vagy, nem lesznek nyugodt, kiegyensúlyozott napjaid. A kérdés csak az, hogy kell-e ez neked? Hogy a hátralevő fél évszázadot behúzott kézifékkel kelljen végigcsinálnod?

Emellett szép lassan a többi problémával is kezdhetsz foglalkozni. Magától ugyanis nem lesz jobb a helyzet.

2019. nov. 7. 12:21
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

De miért kéne elfogadnia? Nálunk is vannak olyan dolgok, amikről megvan a véleményünk, de ettől függetlenül hagyjuk, hogy a másik csinálja, mert tudjuk, hogy az fontos neki.

Amit te írsz a férjedről, csak véleményt alkot. Ez önmagában még nem váló ok. Majd ha tiltja, akár tesz ellene, na az már más. Oké, hogy van véleményem a párom kedvteléséről, akármijéről, de nem tiltom, nem mondom meg neki, hogy ne csináld, mert szerintem hülyeség.

De az, hogy most a férjed szerint pszichológushoz járni pénzkidobás, hát, most mit csináljunk vele. Ő így gondolja. Amúgy nagyon sokan gondolják így, tehát nem egyedi esetről van szó, hogy most a férjed itt a kakukktojás.

2019. nov. 7. 12:27
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
A múltad eleve mögötted van, mit kell rajta otthagyni?
2019. nov. 7. 12:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Ő semmit nem vesz észre abból, hogy probléma van a családdal, gyerekkel, munkáddal, múltaddal, mindennel?
2019. nov. 7. 12:41
 17/22 torkosborz ***** válasza:

KI MIT SZAKÍT, AZT SZAGOL!!!!!!!!!!!

Nem hiszem, hogy nem lehetett észre venni, hogy ilyen!

Ez olyan, mintha nem vetted volna észre éveken keresztül, hogy pucéran jár mindenhova.

2019. nov. 7. 12:42
 18/22 anonim ***** válasza:

"Lehet ilyen volt, csak nem vettem észre."

Sajnos ez nem mentség. Ismerek olyan nőt, aki hozzáment feleségül egy piás férfihoz, hogy majd ő megjavítgatja, és nem érti tízen év házasság, és egy hasonló korú gyerek után, hogy a férje miért alkoholista, és miért nem akar tenni ellene. Talán mert mindig is ilyen volt? Az ironikus az egészben, hogy a nő se nagyon lép ki ebből, pedig lenne pénze rá, a férfinak meg pláne. Valamiért mégis jó ez nekik.

Van is az a mondás, hogy amilyen rózsát szakítottál, olyat szagolsz. Tehát ki milyen párt választott magának, olyan házaséletet él. Ez meg csak a te felelősséged, hogy te anno kire mondtál igent, hiába sarazzuk itt a férjed.

2019. nov. 7. 12:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Na, pont egyre gondoltunk a #18-assal, csak én még közben írtam. :)
2019. nov. 7. 12:46
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

Megmondod, hogy orvoshoz jársz, mert egészségügyi problémád van. Ha ez neki probléma, zuhanyozzon le, majd álljon egy szál fa szban a házatok előtt 1-2 órát, aztán 40 fokos lázzal beszélgettek, hogy ne költse a pénzét jó dolgában az ágyban heverészve gyógyszerekre.

Nem tudom, mikor fogják fel emberek, hogy nem csak a fizikai problémák problémák és azok sem csak akkor, mikor már nem tudod elviselni a fájdalmat. Itt az oldalon is bénáskodnak meg szerencsétlenkednek lelkibeteg emberek, akik előbb csináltatják meg a fogsorukat, minthogy az agyukat rendbetegyék. Pedig mindkettő fontos dolog.

2019. nov. 7. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!