Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki a szemedbe hazudik, azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a szemedbe hazudik, azt ki kell dobni?

Figyelt kérdés
Nem arról, hogy mit evett reggelire. Sokkal komolyabb témában. Nem is egyszer.

2019. nov. 3. 15:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kidobtam.
2019. nov. 3. 15:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, az a legjobb megoldás ha kidobod. Sajnálom.
2019. nov. 3. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

En is sajnalom, de jol tetted.

Aki a szemedbe hazudik, az egyaltalan nem tisztel,

nem bizik a kapcsolatokban, nem tud oszinte lenni vagyis gyakorlatilag nincs igazi kapcsolat mar.

2019. nov. 3. 16:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez a kapcsolat elején volt, most derült ki.
2019. nov. 3. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Lehet próbálkozni vele, megtudakolni, hogy ez neki mire jó, de ha nem megy, akkor igen.
2019. nov. 3. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Végre kiderült, hogy a párodról van (lehet) szó.

Mert ha a kiskorú gyermekem hazudik a szemembe, őt nem dobhatom ki. A barátomat, munkatársamat már inkább ki tudom iktatni az életemből. Valahol már idéztem egy szólást (nem én találtam ki, de tartom magam hozzá): "Ha valakiben egyszer csalódsz - az az ő hibája, de ha másodszor is csalódsz benne - az már a te hibád".

2019. nov. 5. 11:49
 17/17 A kérdező kommentje:

Párkapcsolati problémák témában ez kérdés volt?

Egyébként amit írtál igaz.

2019. nov. 5. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!