Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor néznéd el, hogy hazudik, félrevezet vagy elhallgat valamit?
Mi az ami miatt szakítanál?
A páromnak vannak lány barátai(akik szépek).. szokott találkozni, írkálni.. ezt szóvá tettem azóta sumákol..
tudom ezt én kényszerítettem ki.. de féltékeny lettem, és valószínűleg szakítani fogok..
Biztos leszopják néha!
Szakits vele
Hát gondolom a hölgy ismerősei előbb megvoltak, mint Te, szóval ha ez neked nem ok, össze sem kellett volna jönnöd vele.
Persze, hogy sumákol, ha lecsesszinted, ha a barátaival beszélget.
Az lesz a legjobb mind kettőtöknek, ha szakítotok.
Szerintem munkahelyi grupen szex is van, hiszen ugye a pasik vallják, hogy nincs nő és férfi között barátság.
Persze ez csak akkor ha a nőnek van férfi barátja.
Igen, szakíts vele, mert nem érdemel meg téged!
42ff
Ilyen miatt soha nem szakítanék. Mindketten olyan emberek vagyunk akik szeretnek ellentétes nemű emberekkel beszélgetni, megismerni a gondolkodásmódjukat, jól esik a másik nem energiája.
De soha egyikőjükkel sem volt semmilyen kapcsolatunk. Be lettünk mutatva mindenkinek, ismerem és én is birom többnyire azokat a csajokat akikkel ő beszélget. A többségük valamelyik haverjának a barátnője, vagy szaktársa volt, vagy kollégája stb. Az én részemről ugyan ilyen a dolog, a kollégáim, régi haverok nagy része férfi, de a párom is ismeri őket mostmár.
Szóval mivel pontosan tudjuk mennyire hűséges típus és milyen ember a másik soha nem aggódunk ilyen baromságokon. De titkolózni nem titkolózunk, ezek nem férnek bele. Elhallgatás se nagyon van, max ha elfelejtjük, hogy ja amúgy reggel összefutottunk xy-nal. Szoktunk egymásnak szólni, hogy kivel és hova megyünk, ez annyira alap dolog főleg mert együtt élünk. Szerintem itt nem az a baj, hogy a párodnak vannak lány barátai, ez természetes dolog. Itt az a baj, hogy titkolózik és sumákol, ami nem sok jót jelent. Hogyha valakinek ezek a dolgok csak barátiak akkor nem fogja titkolni a párja előtt valószínűleg.
Menekülj
Eleinte elnéztem néhány, apró-cseprő hazugságot, aztán jöttek a nagyobbak, (nőügyek, pedig nem vagyunk már fiatalok) szóvá tettem, tagadott, higgyek neki félreértem a dolgokat, bla..bla
Sokat veszekedtünk ezek miatt, újrakezdtük de hazugságok továbbra is, szakítottunk,most már kerüljük egymást. Bevallom fáj, de totál értelmetlen folytatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!