Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáltatok volna?
Tekergetheted a szavakat, előző, de akkor én meg azt mondom: ennek a csajnak a menszis hisztije volt fontosabb, mint a pasija. Ezt az estét önző módon szétcseszte a hisztijével.
Nem vagyunk egyformak, ez igaz.
Értelmesebb helyeken ad egy csókot a csaj a hapsijának, majd szól, hogy rosszul érzi magát, és hazamegy. Ez továbbra is egy menstruáció, ami nagyjából minden hónapban ugyanakkor történik, szóval még készülni os lehet rá.
Ha meg ennyire szarul van tőle, akkor menjen orvoshoz, mert ez nem normális!
Egy jó tanács: csináltassatok még egy kulcsot.
Szerintem van még egy kulcs, de magamból kiindulva mindegy, hogy családdal, lakótársakkal, párommal éltem ha közösen mentünk valahová ahol azonos ideig terveztünk maradni nem vitt mindenki kulcsot.
Értelmesebb helyeken ad egy csókot a csaj a hapsijának, majd szól, hogy rosszul érzi magát, és hazamegy.
ha egyszer nekifutnál a kérdésnek, láthatnád, hogy a vőlegénynél volt a lakáskulcs amit nem akart neki odaadni.
Magamat tudom ismételni, oké hazamegy nem "hisztizik" és mit csinál otthon? Szépen leül a ház elé közel nullafokban és megvárja amíg a férfi hazaér a kulcsokkal? Vagy valahogy átteleportál az ajtón esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!