Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáltatok volna?
#4 Hááát, pedig ha nem hisztizel, hogy görcsölsz, meg stb., hanem hívsz egy taxit, sok kellemetlenségtől megkímélted volna magad.
Bulikázni persze volt eszed, de felnőtt módjára viselkedni nem volt... a te fajtád miatt röhögnek a férfiak a menstruáló nőkön, azt ugye tudod?!
És hogy a kérdésedre is válaszoljak: én úgy reagáltam volna, hogy beveszek egy Nospa-t, hívok egy taxit, elköszönök a társaságtól, és hazamegyek. Úgy, mint ahogy egy felnőtt nőtől elvárható. A menstruációs hisztim nem tartozik senkire. Otthon főzök egy teát, bebújok a meleg ágyamba, és az egész hosszú hétvégét ott töltöm.
Mondjuk halottak napján, vagy a környékén biztis nem lenne gyomrom bulikázni, meg leréstegedni sem, de ez másik kérdés.
Érdekes sztori. Biztos, hogy fehérek vagytok?
Én a helyedben kibäsznám ezt a barmota rákba, de te úgy szopatod magad, ahogy jólesik.
Tipp: ha felszállsz a szopórollerre, akkor legalább 3x süljön el a koma, mert arra már lecsókol a Viktor.
Szakítanék.
Én amúgy nem látom a hisztit. Fájt a hasa, haza akart menni, mondta a pasinak, hogy ő maradjon csak nyugodtan és elkérte a lakáskulcsot. Csávó hisztizett, és nem engedte elmenni.
Vagy az lett volna a megoldás, hogy lelép a kérdező és hajnalig ül a ház előtt mire a pasas hazaér?
Normáliséknál ez úgy nézett volna ki, hogy a pasi odaadja neki a kulcsokat, nyom egy puszit az ajkára, a lelkére köti hogy dob egy üzit ha hazaért és élvezi tovább az estét.
"Vőlegényemnek mondta, hogy maradjon nyugodtan, közel lakunk a szórakozóhelyhez, adja oda a kulcsunkat, és megyek. Nem akart menni"
Legközelebb ha kamu Mónika-show sztorit írsz ki, figyelj a részletekre. Azt mondod, ne menjen veled, aztán az a baj, hogy nem akart menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!