Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tüntet fel rossz szinben a szülei elött a baratom?
Nem egyszer pl böseges reggelit ebedet csinalok (sajat penzböl)mert allandoan ehes, meg nàluk ez a norma,probalom hozni az "asszony effektet"
Anyuja is azt magyarazza a nö föz meg vasal stb a ffire (kicsit az a regi stilusuak)
De a pàrom valamiert feszt "lejarat"
Pl elmondja hogy reggelire virsli volt csak (miközben szalonna tojas frissen facsart narancsle is.)vagy kiemeli hogy ö takaritott en meg nem (jah egyszer volt ra pelda hogy valamit csinalt a haztartasban)
Vajon miert akar lejaratni az anyja elött?
Szerintem nem lekoptatni akár, hanem ilyen a jelleme.
Magát akarja jobb színben csillogtatni azáltal, hogy tèged meg ledegradál. Bántalmazó kapcsolat előszobája.
Most meg büntet azzal, hogy nem megy át hozzád, mert nem akarsz a szabályai szerint játszani. Az ilyen hulladèk embereket el kell kerülni, mert csak tönkreteszik az embert.
Ha van egy kis eszed, itt le is záros vele a törtènetet.
Én nem is vagyok az aki ezt tudja türni.
Csak fura hogy pàrkapcsolatban nem a pàrjàt emeli, hanem a pàrjàt lejàratja vki.
Nekem meg pont nem erre van szüksègem egy "tàrstol".Annyi biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!