Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz elrendezésű lakásban, hogyan oldjam meg a kakilást? Barátom mindenképpen ki fog ábrándulni?
Mi is laktunk miniarzonban anno a férjemmel, de soha nem sz@rtunk egymás orra alá, már bocsi a kifejezésért.
Mi úgy oldottuk meg, hogy vagy egyikünk, vagy másikunk leugrott péksütiért, kávéért, vagy bevásárolni, és addig elintéztük.
Teljesen megértem a problémád, fiatal korban ez tényleg kényes téma.
Én se szeretem az ilyet pl. szállodában, de mi a barátommal röhögünk a dolgon, vagy (mint az elozo is irta), kikuldjuk egymast az ajto ele akár:D Otthon a zenet is fel lehet tekerni max hangerore, ablakokat kinyitni reggel es kesz.
Mondjuk szerintem nem normalis, ha ennyire hangos az üritesed, nem gondolod? Nekem legalabbis csak akkor hangos, ha nehezen emesztheto kajakat eszek. Ja, es napi kb. 3x megyek nagyvecere..
Meg egy lehetoseg, ha semmi nem mukodik, hogy atszoksz az esti/napkozbeni vecezesre.
És most képzeld el, hogy megöregedtek, vagy valamilyen baleset betegség ér... -És nem tudtok mozogni,ágyhoz vagy kötve...És tiszába kell rakni egymást, de legalább is segíteni. Úgy szégyellem magam, hogy inkább távozz, és hagyj belefulladni!
Tudom kellemetlen, de nőjj fel!
Szeret?-igen.
Akkor ez a legnagyobb problémád?
Marasztald sokáig aztán majd ő rá is ráérik.-Akkor azt mondod nyomás haza?!
Ez az élet természetes velejárója...
Tanuld meg elfogadni, lépj túl ezen, és lehet még a kapcsolatotok is jobban elmélyül.
Nem vagyuk gyerekek
Te max testileg nem... És ha több napig ott van, akkor lezs este is, amikor neki is sz*rnia kell. Amúgy, ezt már tudod róla, de elmenni wc-re nem mersz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!