Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz elrendezésű lakásban, hogyan oldjam meg a kakilást? Barátom mindenképpen ki fog ábrándulni?
Küldd le addig a boltba.
Mindenki büdöset kakil, ettől még nem fog kiábrándulni belőled.
1) az nem egeszseges, ha nem megy minden nap kakilni a pasid.
2) nem tudom, mi ez a hiedelem, hogy a nok csak halkan, meg ritkan tudnak fingani, meg nem budos se az, se a kakijuk. Azok a nok, akik ezt allitjak, azok hazudnak.
Ugyanakkor megertem a problemadat. Beszeld meg vele, hogy nem akarod, hogy halljon barmit is, ezert kapcsolni fogsz zenet. Szerintem egy parkapcsolatban ezt fel lehet fogni viccesen, es el lehet fogadni. A szag ellen meg az a megoldas, hogy egybol lehuzod.
Játsszon ő vagy te zenét hangszóróról, ha a hangon aggódsz, szag ellen meg mint mások is mondták, húzd le a végterméked.
Egy időben férfi rokonokkal felmerült, hogy utánuk hogy bűzlik az egész folyosó, míg utánam nem. Annyi volt a különbség, hogy én egyből lehúzom, és nem okostelózok wc-n, ők meg játszanak közben, és lassú bélmozgás mellett 10 percig hagyják terjengeni az aromát "víztakarékosan", nem pedig az, hogy ők férfiak, én meg nő vagyok.
Egy természetes dologból ilyen problémát csinálni...
Elzavarni minden reggel mert neked tojni kell.
Elvègzed a dolgod és azonnal húzod is le, ennyi.
Majd fingani se fogsz soha a párod előtt?
😂
A feleségem is ilyen volt.
Némileg bosszantó butaság ez amúgy, mert a pasi is fog kakilni, stb.
Valószínűleg már leírták, de a feleségem anno ezeket a praktikákat vetette be:
Nekem kellet mindig reggel pékségbe menni.
Zenét tett be, amíg ő elvonult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!