Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz elrendezésű lakásban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz elrendezésű lakásban, hogyan oldjam meg a kakilást? Barátom mindenképpen ki fog ábrándulni?

Figyelt kérdés
Én egyedül élek itt, tehát a mindennapokban nem okoz ez gondot, de ha a párom itt alszik hétvégente, és reggel mennem kell, akkor nem tudom megoldani sehogy. Ezért ébredés után mindig hazaküldöm, ami neki rosszul esik, mert még álmos, meg szeretne együtt reggelizni, velem tölteni a napot szünet nélkül. Ő nem szokott reggelente elmenni wcre, azt mondta este jár, és nem minden nap, szóval neki könnyű. Amint látható beszélünk a problémáról, nem vagyunk gyerekek, de hiába nyugtat hogy ez nem gáz, én belehalnék a szégyenbe. El is mondom mi a gond. Egy minigarzonban élek, a pici fürdőszobában van a wc is, csak vékony gipszkartonnal van leválasztva, és hiába csukom be az ajtót, a szoba kb 3 lépésre van onnan, és azon már ajtó sincs. Konkrétan olyan az elrendezés mint a szállodákban, a konyha és az egyetlen szoba egy helység, és csak a minifürdő van leválasztva. Szóval mindenképpen hallani fogja a dolog részleteit, én meg alapból nem is tudok halkan, pukik nélkül wc-zni, mint sok nő, nem értem hogy csinálják. Aztán a másik probléma, hogy sem ablak nincs, sem elszívó. A lakáson egyetlen ablaksor van, azt kell kitárni hogy kiszellőzzön a dolog, még huzatot sem tudok csinálni hogy gyorsabb legyen. Attól hogy befújom légfrissítővel még ugyan olyan kellemetlen. Elképzelem hogy szegény fekszik az ágyban, és rajta keresztül vándorol a büdös az ablak felé, biztos kiábrándulna.
2019. okt. 27. 12:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
3%
Ahogy a 4es mondja küld le a boltba.
2019. okt. 27. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

Küldd le addig a boltba.

Mindenki büdöset kakil, ettől még nem fog kiábrándulni belőled.

2019. okt. 27. 13:17
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
Egyetek gyakran chilis babot, akkor hamar megszokjátok egymás ,,szagát".
2019. okt. 27. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

1) az nem egeszseges, ha nem megy minden nap kakilni a pasid.

2) nem tudom, mi ez a hiedelem, hogy a nok csak halkan, meg ritkan tudnak fingani, meg nem budos se az, se a kakijuk. Azok a nok, akik ezt allitjak, azok hazudnak.

Ugyanakkor megertem a problemadat. Beszeld meg vele, hogy nem akarod, hogy halljon barmit is, ezert kapcsolni fogsz zenet. Szerintem egy parkapcsolatban ezt fel lehet fogni viccesen, es el lehet fogadni. A szag ellen meg az a megoldas, hogy egybol lehuzod.

2019. okt. 27. 13:28
 15/20 anonim ***** válasza:
29%

Játsszon ő vagy te zenét hangszóróról, ha a hangon aggódsz, szag ellen meg mint mások is mondták, húzd le a végterméked.

Egy időben férfi rokonokkal felmerült, hogy utánuk hogy bűzlik az egész folyosó, míg utánam nem. Annyi volt a különbség, hogy én egyből lehúzom, és nem okostelózok wc-n, ők meg játszanak közben, és lassú bélmozgás mellett 10 percig hagyják terjengeni az aromát "víztakarékosan", nem pedig az, hogy ők férfiak, én meg nő vagyok.

2019. okt. 27. 13:38
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

Egy természetes dologból ilyen problémát csinálni...

Elzavarni minden reggel mert neked tojni kell.

Elvègzed a dolgod és azonnal húzod is le, ennyi.

Majd fingani se fogsz soha a párod előtt?

😂

2019. okt. 27. 13:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
butaság amit csinálsz emberek vagyunk kakilunk pukizunk hányunk a nők vérzenek havonta ! tudod tolerancia is létezik hülyeség elküldeni amint ki jön húzd le utána használj légfrissítőt ennyi
2019. okt. 27. 13:41
 18/20 Derwer ***** válasza:
70%

A feleségem is ilyen volt.

Némileg bosszantó butaság ez amúgy, mert a pasi is fog kakilni, stb.

Valószínűleg már leírták, de a feleségem anno ezeket a praktikákat vetette be:

Nekem kellet mindig reggel pékségbe menni.

Zenét tett be, amíg ő elvonult.

2019. okt. 27. 14:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen sok vízet fogyaszt,de mielőtt elkézdenél kakilni húzdd le a wc-t illetve folyamatosan megállás nélkül follyon a víz ... igy azonnal éltűnik a kaksi.. nincs szag
2019. okt. 27. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj de elég komolytalan ez a problémád! A párod nem földönkívűli, ugyanazokon a folyamatokon megy át mint te vagy bárki más. Juss túl ezen mert simán kiábrándulhat ezért belőled a parod! Idővel kegfogja unni ezt a dolgot!
2019. okt. 27. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!