Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek miert nem akar meg ossze koltozni?
Apolono szerettem volna lenni nem a problama hannem lett 1 betegsegem ami miatt ki rugtak a sulibol nem szertnem reszletezni h mi ... nagyon nehezen talaltam, munkat suliba nem mehetk vissza alkalmatlan vagyok ki akartam menni kulfoldre h tanulhassak fizetos szakmara gyujtsek de sajnos rosszabodok az almapotom igy nem sikerult szall itt nem arrol van szo h lusta vagyok v vlmi ilyesmi mert
Egyaltalan nem most is DOLGOZOK nem segelybol elek csak ha valakinek egeszsegugyi problemai lesznek sajnos nehezen alkalmazak de eszt hiaba mondom nem kivanom senkinek h meg tapadztalja de nem szerttem mikor ok nelkul vadulnak
Értem és sajnálom. Nem tudom, ez gyógyítható, vagy legalább egy állapot karban tartható? Vagy még rosszabb lesz?
Párod mit dolgozik?
Pedagógus vagyok. Eü. okok miatt soha senkit nem rúgtak ki még egyetlen isklából sem. A sérült tanulóknak sokszor több joguk van, mint az egészségeseknek. Ha ilyen történne, az kőkemény diszkrimináció lenne, és hatalmas hírverést kapna az eset.
Úgy gondolom, mint sok mindenben, ebben is csúsztatsz.
A példa kedvéért; nyilván nem fognak egy AIDS-es beteget felvenni kórházba dolgozni, vagy sebésznek az orvosira, de szerencsére nem csak egyetlenegy szakma van a világon.
Ha te az eü.be nem tudsz bekerülni, lehet másik utat is választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!