Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek miert nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek miert nem akar meg ossze koltozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok probalom rovidre fogalmazni en 24 vagyok a parom 28 ,1,5 honapja leszunk egyutt max alberletbe tudnank el menni de ha fel hozzom s temat azt mondja h fel h nem lenne eleg a penz azt meg jegyzem h (egezsegugyi problemam van) ezert keves penzt keresek de azert keresek most bele kezdet 1 projectbe amivel par ev mulva tudna venni tudna hazat azt mondta de nem tudom nem ertem azert nem keres rosszul es szrintem ha videkre koltozne jobban el tudnank lenni de o nem akar mert o szerti a nagy varost meg a hvarrok stb en ki tartottam mellette de ez utan nem igazan tudom mmit tegyek mert tavkapcsiban elunk nekem szuksegem van a "babusgatasra" nem mondom h nem szeret mert szerintem igen ki tartott mellettem mikor nagyon beteg voltam de nem tudom ugy erzem h nem szeret elege szerintettek mit tegyek mit tennetek a helyemben??? Ne haragudjatok hosszu lett

2019. okt. 31. 19:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a kérdésem, miszerint a párod hogy él kötekedésnek veszed, akkor nincs mit mondanom. Segíteni próbálok, ahhoz meg kérdéseket fogok feltenni. Mert sokszor kibuknak dolgok, amik szintén a probléma megoldásához fontosak. Pl mi az az álmod, amit nem tudnál élni, ha elköltöznél?
2019. okt. 31. 23:52
 32/37 A kérdező kommentje:

Apolono szerettem volna lenni nem a problama hannem lett 1 betegsegem ami miatt ki rugtak a sulibol nem szertnem reszletezni h mi ... nagyon nehezen talaltam, munkat suliba nem mehetk vissza alkalmatlan vagyok ki akartam menni kulfoldre h tanulhassak fizetos szakmara gyujtsek de sajnos rosszabodok az almapotom igy nem sikerult szall itt nem arrol van szo h lusta vagyok v vlmi ilyesmi mert

Egyaltalan nem most is DOLGOZOK nem segelybol elek csak ha valakinek egeszsegugyi problemai lesznek sajnos nehezen alkalmazak de eszt hiaba mondom nem kivanom senkinek h meg tapadztalja de nem szerttem mikor ok nelkul vadulnak

2019. nov. 1. 00:00
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Értem és sajnálom. Nem tudom, ez gyógyítható, vagy legalább egy állapot karban tartható? Vagy még rosszabb lesz?

Párod mit dolgozik?

2019. nov. 1. 00:15
 34/37 anonim ***** válasza:
85%

Pedagógus vagyok. Eü. okok miatt soha senkit nem rúgtak ki még egyetlen isklából sem. A sérült tanulóknak sokszor több joguk van, mint az egészségeseknek. Ha ilyen történne, az kőkemény diszkrimináció lenne, és hatalmas hírverést kapna az eset.

Úgy gondolom, mint sok mindenben, ebben is csúsztatsz.

2019. nov. 1. 06:05
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

A példa kedvéért; nyilván nem fognak egy AIDS-es beteget felvenni kórházba dolgozni, vagy sebésznek az orvosira, de szerencsére nem csak egyetlenegy szakma van a világon.

Ha te az eü.be nem tudsz bekerülni, lehet másik utat is választani.

2019. nov. 1. 10:36
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
A személyeskedést meg az "okoskázást" pedig mellőzd, légy szíves! Amíg más téged nem támad és nem sérteget, addig te se tedd ezt másokkal!
2019. nov. 1. 10:39
 37/37 A kérdező kommentje:
Miert o le tamadhat h hazudok .... nem szeretnem le irni orszag elott de azert komolynak szamit nem igazan fogalalkozhatok emberekkel allomunkat se csinalhatok fizikait stb...
2019. nov. 1. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!