Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek miert nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek miert nem akar meg ossze koltozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok probalom rovidre fogalmazni en 24 vagyok a parom 28 ,1,5 honapja leszunk egyutt max alberletbe tudnank el menni de ha fel hozzom s temat azt mondja h fel h nem lenne eleg a penz azt meg jegyzem h (egezsegugyi problemam van) ezert keves penzt keresek de azert keresek most bele kezdet 1 projectbe amivel par ev mulva tudna venni tudna hazat azt mondta de nem tudom nem ertem azert nem keres rosszul es szrintem ha videkre koltozne jobban el tudnank lenni de o nem akar mert o szerti a nagy varost meg a hvarrok stb en ki tartottam mellette de ez utan nem igazan tudom mmit tegyek mert tavkapcsiban elunk nekem szuksegem van a "babusgatasra" nem mondom h nem szeret mert szerintem igen ki tartott mellettem mikor nagyon beteg voltam de nem tudom ugy erzem h nem szeret elege szerintettek mit tegyek mit tennetek a helyemben??? Ne haragudjatok hosszu lett

2019. okt. 31. 19:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%

A Királylány77 névre hallgató Kérdező újabb privát üzenete:

"Igen dolgozik a karma es hiddel tobb mindent tul eltem mint te ;) igazi bunko vagx ne vard el h majd szepen irjak neked"

2019. okt. 31. 19:54
 12/37 A kérdező kommentje:
Jo es most mindent ide be fogsz jelenteni mint 1 ovodas szanalmas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏽‍♀️
2019. okt. 31. 19:55
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Még a felhasználóneved is királylány, pontosan annyira buta, önző liba is vagy.

A világ nem körülötted forog kicsi lány, a pasikád életének sem kell. Az amit te akarsz a párodnak legkevésbé sem előnyös és hatalmas hülye ha ebbe belemegy. Főleg hogy 3 mondatod (plusz privátod) után kiderült, hogy mennyire nagyképű, ostoba, gyerekes kislány vagy.

2019. okt. 31. 19:56
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a Loca Pantera? :DDDD
2019. okt. 31. 19:59
 15/37 A kérdező kommentje:
Ide felesleges irni komolyan mondom ha nem a kerdesre valaszoltok minek vagytok itt ???? Mert unalmas es szanalmas az eletetek hat gratulalok na beszeljetek magatokba🤦🏼‍♀️
2019. okt. 31. 20:01
 16/37 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem most itt ő a felelősségteljesebb. Adjatok még időt magatoknak hogy kiforrjon a dolog.
2019. okt. 31. 20:09
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Te most azt akarod, hogy dobjon el mindent. S költözzön vidékre.. Aztán majd lesz valami...

Költözz te fel, a nagy városba hozzá.

2019. okt. 31. 20:25
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
Jól időzítettél hogy pont halloweenkor ezzel az írásképpel riogatod a népet, de lépjünk is ezen túl. Szóval, a pasid nem akar neked házat venni amibe csak úgy beleülnél (hisz te magadnak nem tudnád megvenni a segélyből), ezért úgy érzed nem szeret eléggé, egy szemétláda és szakítani akarsz. Gratulálok
2019. okt. 31. 20:31
 19/37 A kérdező kommentje:
Nem erol van szo milyen seggely te normalis vagy ???csak valszeg nem erted milyen mas fel evig tavkapcsban elni de mind1 legyel csak eloiteletes en is gratulalok neked🙄
2019. okt. 31. 20:38
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd ki míg anyagilag megengedhetitek azt a házat. Tudom, hogy nehéz, és hosszú idő, de így jártok a legjobban.
2019. okt. 31. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!