Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy látod a párod tud bánni a pénzzel?
..az én bnőm úgy látom nem ésszel kezeli a pénzét..én például tök értelmetlennek tartom h betárazzon teákból, holitt 2en vagyunk fölösleges venni szó szeribt 15dobozzal. Felesleges h benbe álljon a pénz, elég lenne 2 3 doboz csak.
Tudom h hülye példa de sok ehhez hasonló apróságból látom h nem okosan kezeli a pénzt..
Szerintem nálunk nekem kell még fejlődnöm, a kaja terén lehetne sokat faragni nálam, okosabban vásárolni. Jelenleg ezen tudatosan dolgozok is, izgalmas projekt :)
Párom szerintem jól menedzseli a pénzét.
30n
igazabol a tea pont elall, szoval ha epl akciós, akar jobban is jarhattok ha megvesztek egyszerre sokat, semmi baja nem lesz, max fel evig nem kell venni.
itt inkabb arrol van szo h olyanra kolti ami NEKED nem tetszik. de ha a sajat penze? es nincsenek gondjai (nempanaszkodik, nincs olyan h fontos dologra nem jut), akkor ki vagy te h beoszd a penzet?
Nem annyira. De azert ez nem az en dolgom. Nekem is van hobbim, amire nem sajnalom egy poppet sem, mint ahogy a haverokra sem. Emellett tudok felre rakni is, szoval milyen jogon szolnek bele.
F
A témában aztán marha nagy pènz áll. 😁
Èn is szeretem ha több fèle tea van itthon, aztán elvan, nem kell állandóan veszegetni, meg nèzni mikor fogy el.
Először csak tea, aztán ruha,aztán cipő....és összeköltözéskor lesz ez igazàn érdekes, meg amikor jön a gyerek, a 4 féle bébiszékkel :))))
Azért figyeljetek oda kicsit ;)
"A témában aztán marha nagy pènz áll. 😁"
Úgy èrtertem, hogy a teában, csak telefon átírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!