Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság miért ül mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért ül mindenki magas lovon?

Figyelt kérdés

Nézzünk körbe ma M.O. n. Kb egy nagy nyomortelep. A nők és amúgy a férfiak is aki párkapcsolatot akar mind kisherceg meg hercegnő szerepet játsza. A nők mindnehez prűdek a férfiak mindenhez túl menők stb.

Mindenkinek kőkemény elvárásai vannak de közben proli senkik.

Kérdem én ez miért jó nekik?

2019. okt. 30. 19:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
73%

" Ilyen kamugépeket mint a 20 as." Kamugép a jó édes...

Mit gondolsz mitől 60 millió egy lakás Pesten? Nincs pénze senkinek, hogy megvegye? Mitól vannak teli a hotelek Hévízen és más wellness helyeken? Nincs pénzük az embereknek?

2019. okt. 30. 20:20
 32/43 anonim ***** válasza:
76%

És téged ezek a dolgok miért zavarnak kedves kérdező?! Áruld már el. Kicsit sokat foglalkozol másokkal. Hadd döntse már el mindenki, hogy milyen párt választ magának, foglalkozástól illetve pénzügyi helyzettől függetlenül. Ennyire el vagy keseredve? :D

Ha pedig ennyire zavar az általad “elbszottnak” beállított ország/társadalom, menj el politikusnak és mentsd meg a világot. :D

2019. okt. 30. 20:24
 33/43 A kérdező kommentje:
De az oroszoknak, németeknek, angoloknak, hollandoknak illetve az erzsébetulványosoknak na meg a hitelekkel telitömött bérrabszolgáknak miért ne lenne?
2019. okt. 30. 20:24
 34/43 A kérdező kommentje:
Mert egy ideges feszült társadalmat hoz létre amiben elégedetlenek az emberek.
2019. okt. 30. 20:26
 35/43 anonim ***** válasza:
47%

Értem a kérdésed lényegét.

Mindenki túlozni, szeret. Dicsekedni.. A semmivel.. Továbbb nyújtóznak a takarójuknál.

Majd jön a rinya, sírás.

Engem nem zavar. Mindenkinek a magánügye.

2019. okt. 30. 20:26
 36/43 Lazy Lover ***** válasza:
18%
Mert a mèdia elhitette a sok prolival hogy mekkora nagy jò lèt van itthon a sok hülye meg el is hiszi hogy neked jàr a luxus neked jàr a szèp baràtnõ meg a helyes magas fèrfi
2019. okt. 30. 20:28
 37/43 anonim ***** válasza:
78%
Te vagy ideges és elégedetlen. Te foglalkozol mások életével. Engem nem érdekel egy idegbeteg, csóró, looser köpködése.
2019. okt. 30. 20:29
 38/43 A kérdező kommentje:
Bármikor ha emberek közé kell menni vagy kénytelen az ember akkor ezt a feszült hangulatot tapasztalja. Csak nézz valaki varátnőjére már elszabadul a pokol vagy menny vezetni az emberek 2mp et nem tudnak várni. Mindenki idegbeteg ez zavar.
2019. okt. 30. 20:39
 39/43 Lazy Lover ***** válasza:
22%
Miòta kormàny viktor van hatalmon azòta van ez ha èszre vetted volna
2019. okt. 30. 20:42
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kapcsolataim vannak, nem elvárásaim.

Mindegyik abból a környezetből való, amiben élek. Nem tudom másként hogy lehetne?

Megy az ember egy elvárás listával, mint a piacra?

Öreg vagyok, még a Kádár rendszerben házasodtam, de van gyerekem más kurzus idejéből is, szóval a politikát kihagynám ebből.

A frusztrált, nyomulós nőket meg mindig is kerültem, maradt azért így is.

2019. okt. 30. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!