Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság miért ül mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért ül mindenki magas lovon?

Figyelt kérdés

Nézzünk körbe ma M.O. n. Kb egy nagy nyomortelep. A nők és amúgy a férfiak is aki párkapcsolatot akar mind kisherceg meg hercegnő szerepet játsza. A nők mindnehez prűdek a férfiak mindenhez túl menők stb.

Mindenkinek kőkemény elvárásai vannak de közben proli senkik.

Kérdem én ez miért jó nekik?

2019. okt. 30. 19:30
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
75%
Úgy látom te is mások fölé képzeled magad.
2019. okt. 30. 19:38
 12/43 A kérdező kommentje:
Látom provokálni szeretnél jelentettelek is :)
2019. okt. 30. 19:39
 13/43 A kérdező kommentje:
Same jelentve
2019. okt. 30. 19:40
 14/43 anonim ***** válasza:
41%
Konkrétan kire gondolsz? Mert ez így elég megfoghatatlan.
 15/43 anonim ***** válasza:
72%

Provokálni? Neked van túl nagy arcod öreg. Te ülsz itt magas lovon.

Ja jelentgesd mint a dedóba.

16/43 A kérdező kommentje:

Akinek nehéz értelmezni az kérem ne provokáljon személyeskedjen sértődjön nem kötelező válaszolni... lapozzon

Ha egy ilyen kérdés túlmegy a határokon lapozzon

2019. okt. 30. 19:42
 17/43 anonim ***** válasza:
80%

Kinek mi a magas ló?!

Kinek milyen elvárásai vannak?!

Ne legyünk már ennyire álszentek.

Te válogatás nélkül összeállsz a mozdonyszőke Eszmeraldával,a hajléktalan Marikával is?

Mert akkor tényleg nincs elvárásod.

Valakinek van és tesz érte,hogy teljesüljenek az elvárásai(céljai).

Valaki csak àlmodozik de lusta tenni érte.

Ennek a rosszabb változata amikor irigykedik is.

Akinek teljesülnek elvárásai miért proli?

Mindig nem értem mi a célod a kérdéseddel.

2019. okt. 30. 19:43
 18/43 A kérdező kommentje:

Akkor körülírom. Egy teljesen átlag nő pl fodrász, bolti eladó, takarító, körmös stb stb stb. Mind mind olyan magas elvárásokkal ülnek a teljesen minimál teljesítményükkel amihez közük sincs. Férfiaknál persze a másik hogy mindenkinek a szupermodellek kellenek szűzhártyával.

Szóval miért nem tud mindnekk leszállni a földre?

2019. okt. 30. 19:46
 19/43 anonim ***** válasza:
35%

Elvárások nélkül a büdös életben nem lesz boldog kapcsolatod ahol tényleg elvarázsol a másik. Ha valaki úgy ismerkedik, hogy nincs egy minimum szint személyiségben, életstílusban, mentalitásban az sosem fog megfelelő párt találni.

Tudni kell, hogy ki vagy, tisztában kell lenni az értékeiddel és igen is magasan tartani az elvárásokat. Tudni kell, hogy mi az a bánásmód amit érdemelsz és ennél nem lentebb adni. Ha összejössz bármilyen jöttmenttel sosem lesz értékelhető kapcsolatod, sosem leszel boldog, sosem leszel igazán szerelmes. Egész életemben rohadt magasan volt a léc, és igen, magas lovon ültem. Tudod mit értem el vele? Megtaláltam a számomra tökéletes embert aki nem csak "megfelel" hanem úgy ahogy van levesz a lábamról és oda meg vissza vagyok érte. Aki objektíven nézve is a tökéletes. Ezért kellenek a magas elvárások, ezért kell a magas lovon ülni. Enélkül soha nem találsz olyan párt aki minden igényednek megfelel és akivel passzolsz hosszú távon.

2019. okt. 30. 19:48
 20/43 anonim ***** válasza:
43%
Van 2 lakásom, két diplomám, állásom, autóm. Idén 2x nyaraltam a tengernél 2x Hévízen. Sok nélam jobbmódú ismerősöm van. Ma is bölcsebb lettem. Megtudtam, hogy egy proli senki vagyok. Miért kellene valakinek aládfeküdnie, ha nincs hozzád gusztusa? Mellesleg van egy csomó nő aki szívesen megtenné. Nézz csak szét a környéken a 60++ os özvegyasszonyok között. Hozzájuk neked nincs. Miért?
2019. okt. 30. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!