Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki ilyen magas vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki ilyen magas vagy én vagyok ilyen "apró"?

Figyelt kérdés
Persze látok elég sok tőlem kisebb termetű embert is, de egyszerűen egyre több nagyon magas lányt látok. Már néha komolyan én érzem magam hülyén h akkora mellettem a másik mint valami tank vagy torony :D Úgy tudom , hogy nem számítok egy törpének de nem tudom mit esznek a mai emberek , vagy hogy én növök e még mert Apukám magasabb még tőlem úgy 4-5 centivel . 20/F 172cm 65kg

2017. okt. 28. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:

A magasság genetika kérdése, úgyhogy kérlek, ne rinyálj már te is.

Párom 33 évesen ugyanilyen magas és kb ennyi kg, mint te.

2017. okt. 28. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Párom is kb ilyen magas, szerintem a 170 centi teljesen átlagos, egyáltalán nem alacsony kategória. A 156 centimmel nekem bőven elég magas, sőt. :)
2017. okt. 28. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát a genetikája ugyanaz volt 200 éve is mégis az átlag magasság alacsonyabb volt a fizikai nyomás ês az alul vagy bizonytalan táplálkozásra a kis táplálékra alkalmazkodik az ember
2017. okt. 28. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért te még elérheted apád magasságát, 20 évesen még nem biztos, hogy megálltál a növekedésben, öcsém is nőtt még ennyi idősen.
2017. okt. 28. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a magyar átlag alsó szegmense...

Én 185 cm vagyok, de néha soknak érzem.

2017. okt. 28. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nőként vagyok 175 cm és néha nagyon utálom. Szívesen cserélnék hogy ne legyek ilyen magas.
2017. okt. 28. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 170 vagyok, de nem zavar, soha nem éreztem hátrányát
2017. okt. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!