Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz helyzet, belesz*rom társ, bandázgat a parkolókban munka helyett, te elviselnéd? Mit tennél?
A párom rendőr.. 8 éve, és még mindig bem tudott feljebb jutni, míg a 3-4 éves rendőrök folyamatosan lépnek feljebb jarorvezetonek, jarorparancsnoknak, mert olyan a hozzaallasuk. Párom meg olyan típus az a tuningolós parkolókban bandázgatós típus, amivel az a baj, hogy nemcsak szabadidejébenteszi, hanem a hétvégi éjszakás szolgálataiban is. A főnökei nem hülyék, sőt már senki nem szeret vele lenni mert mindig azt lesi hogy melyik parkolóban vannak ott a haverjai és hol, kikkel lehet bandázgatni.. múltkor a teszkóparkolóban 1 (!) órát állt. Az emberek meg azt látják hogy a rendőr a tuningmatyikkal bandázgat. Gratulálok. Kértme hogy a saját érdekében vegyen vissza, ha dolgozik akkor ez nem erről szól, ilyet senki nem csinál, de leszól hogy majd ő azt tudja. Utàna meg sír a szája.
Nem beszélve a másik részéről hogy az ilyen bandazgatások alkalmaval rengeteg ilyen haszonleső kis riba*c van, múltkor is állt valamelyik parkolóban, a 18 éves kiscsaj meg másnap bejelölte pedig nemis szóltak egymashoz..és a párom nagyon szereti azt sugározni a külvilág felé hogy nincs senkije, és nagyon feltűnően kedves a fiatal lányokkal, bár inkáb az összessel aki bejön neki. Megmondtam hogy ez is rosszul esik, ha én vandázgatnék akkor ő kb szakítana, én meg tűrögessem ahogy szolgálatban illegeti magát a lányoknak..
Ez nem nehéz helyzet, te vagy a balek.
Full hülyének néz a párod, ennyi.
Tudod hogy miért csinálja veked?
Mert elturod és nem változik semmi, beszélj vele v szakits.
Ha v ki engem szegyelne v letagadna, azon nyomban dobnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!