Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne még elmagyarázn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne még elmagyarázni, hogy megértse?

Figyelt kérdés
13 éves házasok vagyunk, van egy lassan tíz éves fiunk. Mikor megszületett, kezdtek elromlani a dolgok köztünk. A gyerkőc nehéz gyermek volt, mint kiderült, már most iskoláskorában, hogy ADHDs, emiatt volt mindig is problémás. A férjem otthon semmit nem segített, mióta megvan a gyerek, mindig arra hivatkozott, hogy ő dolgozik. Időközben én is elkezdtem dolgozni, megcsináltam egy egyetemi diplomát, igazgattam a családot,a gyerek viselt dolgait egyedül intéztem. Megismerkedtem valakivel, akivel a csóknál nem jutottunk tovább, viszont ez is kiderült. Egyszóval az életem merő stressz. Mostanra eljutottam oda, hogy testileg, lelkileg, agyilag teljesen kimerültem. A napokat igyekszem túlélni, minden nap ezzel küzdök. Kifelé erősnek és keménynek mutatom magam, de nem vagyok az. Befordultam, semmi nem hoz lázba. Szívem szerint feküdnék a tv előtt és ennyi. Szexhez sincs kedvem, amit fel is hánytorgat a férjem. Nem találom önmagam, idő kellene, hogy visszataláljak magamhoz. Ezt tegnap elmondtam a férjemnek, így, ahogy leírtam. Azt mondta, hogy ez hülyeség, ilyen nincs. Mert van munkám, gyerekem, azt mondtam, küzdök a házasságunkért. Itt lenne ez célnak. Ehelyett én utazásokról álmodozom, még többről, mint ami eddig volt(nyaralás volt egy hét balcsi és egy egynapos kirándulás). És hogy én nem akarok tőle semmit, mert sosincs szex. Ő nem fog ülni otthon a sarokban, mint egy virág, hanem akkor lép, ha nem tudom eldönteni, mit akarok. Egyszerűen nem érti, vagy nem akarja érteni, amit mondok.
2019. okt. 18. 12:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy egy év után jött a gyermek? Csak hogy tudd,10 év után született meg. És mint a legtöbb férfi képtelen elviselni, hogy nem ő az első.
2019. okt. 18. 15:38
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Értem mi a gondod. Írtad, hogy nagyon sokat dolgozott, dolgozik. Mert a pénz. Majd írod, hogy a pénz nem minden. Igen. Mind kettőben igazad van. De, gondolom jó a pénz... Képzeld el, ha fele ennyit keresne... Akkor az nem tetszene.

Értem. Belefásultál, beleuntál. Beszélj vele. Hétvégén sétáljatok el egy kávézóba, moziba.... Bárhova... Az is kimozdít egy kicsit.

2019. okt. 18. 15:55
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Én viszont a fásultságát értem a kérdezőnek. Hogy már mindegy, már nem érdekli, mert egyszerűen elfogyott az energia, és ha most hirtelen összekapná magát a férj, akkor sem lenne energia, kedv, motiváció, semmi, hogy megváltoztasd. Kérdező, ilyenkor már késő. Egyszerűen csak váljatok el, ez nem élet. Vele sem teheted meg, hogy megfosztod attól, hogy valaki mellett boldog legyen még, aki szereti, meg magadat sem. Sőt többet mondok, a gyereketekkel sem tehetitek meg, hogy ilyen párkapcsolati mintát mutassatok neki, hogy a férfi-nő kapcsolat abból áll, hogy unjuk egymást, de együtt maradunk, mert a pénz meg mert csak.

(Aki itt az egy szem csókon akadt fenn, az tényleg egyetlen szót sem ért abból, amit a kérdező ír, nem érdemes vele vitázni.)

2019. okt. 18. 15:59
 14/19 A kérdező kommentje:
Mikor nem volt itthon a gyerkőc mondtam neki, hogy menjünk el moziba. Válasz: minek,ő nem fog egy csomó pénzt kiadni érte, nézzünk itthon filmet. Mondtam, menjünk fürdőbe. Jó, majd. Nem lett belőle semmi. Elmúlt a nyár úgy, hogy kettesben voltunk itthon és sehová nem mentünk. Sőt, azt is megkapom, hogy idén már voltunk két koncerten. Az egyiket én fizettem,a másik ingyenes volt. Mert vegyem tudomásul, hogy öreg vagyok ezekhez. De ő simán elment a haverjával bulizni.
2019. okt. 18. 16:06
 15/19 Zsoltmester ***** válasza:
20%
Hát igen a valósággal nem érdemes vitatkozni, nem is lehet.
2019. okt. 18. 16:07
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Senki nem a valóságot vitatta, hanem a dolgok hátterét. Ha valaki következetesen semmibe veszi a párját, ilyesmi előfordul. Akár férfi, akár nő az illető. Nem tartott szeretőt, nem feküdt össze senkivel. Megállt. Pedig már semmi értelme nem volt.

Kérdező, szerintem válj el. Dolgozol te is, hidd el, felszabadulsz teljesen.

2019. okt. 18. 17:13
 17/19 Zsoltmester ***** válasza:
43%
Tíz év után szült egy gyereket, az apja állandóan dolgozott hogy megéljenek és meglegyen mindenük, majd a gyerek miatt még háttérbe is szorult, erre a nő megcsalta( most ezt hagyjuk hogy valaki szerint a csók simán belefér egy ilyen szituációban mert szerintem nem, más véleménye meg nem érdekel), Igazából nem értem hogy miért csak a férfi a hibás. Mindenki nézzen magába és meg fogja találni hogy ő sem jobb másoknál.
2019. okt. 19. 11:40
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen, háttérbe szorult. Tudod, mikor egy teljes műszak után várt még otthon a következő, mert a változatos főtt étel elvárás, várt a problémákkal küzdő gyerek, akivel teljesen magamra hagyott, majd éjszaka a tanulás és 4-5 óra alvással indult a következő nap, rá már nem jutott energiám. De eszébe nem jutott, hogy segítettebb
2019. okt. 20. 06:11
 19/19 A kérdező kommentje:
Segíthetne. Csak mindig a vádaskodás jött, hogy én miért vagyok fáradt, meg fásult. Mire kevesebb lett a teher valamennyivel, addigra már nekem lett elegem. És mikor évekig hallgatom, hogy szar vagyok, szar amit csinálok, gusztustalan vagyok, nem vagyok nő, szar anya vagyok, aki nem tud gyereket nevelni, akkor igen, elgyengültem, mikor valaki az ellentétét állította és aki arra is kíváncsi volt, hogy belül mit érzek. Tudod, kedves Zsoltmester, az én férjemet marhára nem érdekli, mit dolgozok, hogy telnek a napjaim, ahogy az sem, mit érzek belül. Én egy ideig kérdezgettem, de aztán feladtam, mert sosem mondott semmit, csak jött, hogy mit érdekel engem.
2019. okt. 20. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!