Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gáz ha pattanásos az arcom?
Figyelt kérdés
Az a gáz, hogy kenem kenőcsökkel az arcomon a pattanásokat, de így is látszódnak, de legalább nem gyulladtak, mint régen.
Mindig szégyenlek beszélgetni lányokkal közelről, mert akkor úgy érzem, hogy az arcomon a pattanásokat nézik, nem tudom, hogy így van-e, de nagyon idegesítő.. :(
2010. júl. 16. 14:15
11/20 anonim válasza:
ja és hozzáteszem szörnyen csúnya arcomv volt...nagy piros kelések borították teljesen.
13/20 anonim válasza:
Akkor én mit szóljak? Én meg szeplős vagyok de mint állat. Cserélünk? Adom a szeplőket cserébe a pattanásokért. 17/F
14/20 anonim válasza:
Kozmetikus sem ér sokat, legalább is nálam, most még rosszabb hogy kinyomkodta az arcom, pirosabb:S
Ez van.
15/20 anonim válasza:
én 13 és 14 éves korom között voltam pattanásos, ebbe az időben nem is foglalkoztattak annyira a lányok, miután elmúlt gyönyörű szép barátnőm lett. Így saját tapasztalatból nem tudok példát mondani hogy van e összefüggés a pattanás és a lányok között, ez csupa véletlen. De az ismerőseimen azt tapasztalom hogy van egy kettő aki ELÉGGÉ pattanásos, de nagyon szép barátnőjük van.
16/20 anonim válasza:
hát nemszép, de tűrhető abban az esetben, ha az arcod nem oylan mint egy vulkán. --Chocky--
17/20 anonim válasza:
Menjél a gyógyszertárba Aknesolt venni.
2 nap után már használ is.
18/20 anonim válasza:
Kozmetikus, arctisztítás, ha különösebben zavar. Mondjuk az én exem pattanásai nem érdekeltek.
19/20 anonim válasza:
Kozmetikus semmit nem ér, én 2heti rendszerességgel jártam, eredménytelenül. Elmentünk bőrgyógyászhoz, felírt kenceficét, nem volt jó, felírt gyógyszer, ami rám úgy hatott, hogy kétszer eltörtem a kezem 3 hónap alatt. Még most is pattanásos vagyok, de utánajártam interneten, hogy mi segíthet, AKNESOL. Használom 2 napja, kicsit szebb az arcom, de nem tudhatom, hogy hatásos lesz-e. Javaslom, próbáld ki, 900 FT. egy gyógyszertárban.
20/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) valószínű, hogy kirpóbálom ezt az aknesolt.
2010. júl. 20. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!