Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gáz ha pattanásos az arcom?
Az a gáz, hogy kenem kenőcsökkel az arcomon a pattanásokat, de így is látszódnak, de legalább nem gyulladtak, mint régen.
Mindig szégyenlek beszélgetni lányokkal közelről, mert akkor úgy érzem, hogy az arcomon a pattanásokat nézik, nem tudom, hogy így van-e, de nagyon idegesítő.. :(
Én is nagyon pattanásos vagyok,és ha nem kenném magam minden hülyeséggel olyan ragyás lenne a fejem,h nem tudnék kilátni belőle...
Sok olyan fiút ismerek akik azok és mégis bomlanak utánuk a csajok,szval te sem lehetsz kivétel,ez a kor ezzel jár...
Bátyjám is 22 éves és még mindig olyan az arca mégis van bnője és nem szégyenli,pedig már jócskán elhagyta a tini kort :)
15/L
nem gáz, viszont javaslom én is a kozmetikust.
ne csak a lányok miatt menj el. te is jobban éreznéd magad a bőrödben.szerintem.
Voltam már bőrgyógyásznál és ő írt fel két kenceficét..
De az egyiket már nem használom, mert nagyon kiszárította a bőröm, mindig hámlott... Most Differint használok, bár ezzel is látszanak a pattanások, de ahogy írtam, nem gyulladtak legalább már..
előző vagyok...17 éves vagyok most
gyógyszerből Sotretet szedtem meg még volt egy kisebb tabletta, annak nem tudom a nevét...
Minden hónapban vérvételre kellett járnom ezmiatt a gyógyszer miatt.
kenőcsök pedig: Zineryt, ezzel csak átkellett kenni az arcot, ilyen kis folyadék.
a másik hámlasztó kenőcs: isotrexin.
De nekem segített:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!