Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek pattanásos, miteszeres a fiutok?
"Eldobnátok?" Gratulálok, te is ilyen tipikus mai nő lehetsz, aki tárgyként kezeli a másik embert, kívánom, hogy szerezz ilyesféle hegeket, és akkor majd téged dobjanak el érte. Azt már meg sem említem, hogy hogyan dobhatná ezért, amikor valószínűleg már az összejövésükkor ott voltak... Gondolkozni is lehetne néha, de látom téged se nem az eszedért, se a személyiségedért szeretnek. És a többi kedvesaranyos válaszolót sem... idióta felszínes pecsák bandája... És akkor a normális lányok szívják meg miattatok, mert csak erősítitek a sztereotípiát, hogy az összes nőt a külső érdekli (na meg a pénz, de ez itt még nem került elő.) Úgyhogy csak gratulálni tudok nektek, és tanácsolni egy alapos tarkónlövést.
Nyilván az az igazi probléma, ha az ember meg sem próbál tenni ellene, tehát igénytelen, csakhogy a 17:28asok kivételével baromira nem ezzel foglalkoztok. Én egy ilyen csúnyagonosz pattanásos fiú vagyok, és VAN barátnőm! Kábé 10féle cuccot próbáltam ki a bőrgyógyásztól kezdve a homeopátián át az ezüstkolloidig, és SEMMI nem használt! A barátnőm pedig azt mondta, hogy őt nem zavarja, a személyiségem a fontos. De látom ti így már a közelembe se mernétek jönni, jó is, legalább távol maradok a sötét ostoba nyomorult libáktól, és tölthetem az időm értékes emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!