Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek pattanásos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek pattanásos, miteszeres a fiutok?

Figyelt kérdés
Hatalmas fekete miteszerekkel van tele.El tudnátok viselni?Hátán,fején,mellén,mindenhol.Ó hát kozmetikushoz nem megy meghát arra se idő,se pénze,de el se menne alapból.Kinyomnátok neki vagy eldobnátok?Vagy nem zavarna?De ilyen gombostűfejnyiekre,pár mm-zsircsomokra gondolok.
2010. nov. 22. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az én Páromon sőt nagyszüleimen is vannak ilyen hatalmas feketék.Én simán kinyomom.10éve dolgozok a kozmetikusi szakmában,vannak erre különféle szerszámok is amiknek lyuk van a végén és a segitségükkel bármekkora aknét el lehet távolitani szinte fájdalom mentesen.Persze sokan undorodnak ettől.Gyomor kell az tény.Deha egyszer ki lesz tisztitval a bőr utánna már nem hamar fognak ujra ilyen nagyok lenni!
2010. nov. 22. 18:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Nyilván az itt válaszolók pasijai teljesen tiszták, hibátlanok...

Amúgy ennél sokkal igénytelenebb dolgok vannak (mint a WC-zés utáni kézmosás elfelejtse, mely a nőket is igen nagy arányban érinti). Meg a pasitok szőrzete, nem mos fogat mindig stb.

2010. nov. 22. 18:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Nos, nekem tetszett 2 srác, és mind a kettőnek olyan volt az arca, mint amilyennek leírtad :D hát érdekes ízlésem van nem mondom...de akkor is naaagyon tetszettek :D.
2010. nov. 22. 18:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Hú a témától eltérve tényleg megfigyeltem,hogy (legalábbis nálunk a suliba)a lányok70%a kb nem mos kezet.Undorító.Na de visszatérve a témára:Azért ha már együtt vagyok valakivel nem fogom "eldobni"valóban,de azért tenni kellene ellene.Nekem az nem szimpatikus a storyban,hogy a fiú úgy néz ki nem is akar változtatni ezen a dolgon.(nem akar kozmetikushoz menni)Azért ha ilyen gondom lenne mindenképp tennék ellene.Főleg ha már ilyen súlyos.
2010. nov. 22. 19:28
 15/19 anonim válasza:
Ha már egyszer összejöttem vele és szeretem akkor nem dobnám el csak úgy emiatt. Én sem vagyok épp egy tökéletes bőrű (bár azért ennyire nem durva, meg aztán naponta kezelem szval egész szépnek mndható). A lényeg hogy ki nem nyomkodnám neki (ahhoz nincs gusztusom) de azért segítenék neki hogy mit tehet ellene. Nem a külső a legfontosabb, a belső számít igazán.
2010. dec. 7. 17:54
 16/19 anonim válasza:

De persze ez attól még undorító, de ha teszünk ellene akkor egy idő után jobb lesz. Ha viszont a fiú úgy áll hozzá eleve, hogy nem akar tenni semmit az gáz.

17:54 voltam.

2010. dec. 7. 18:18
 17/19 A kérdező kommentje:
a lányoknak nincs gusztusuk a nagy miteszerekhez???és akkor ezek szerint a kozmetikus hölgyeknek szuper jó gusztusuk van????
2010. dec. 8. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy te micsoda bunkó vagy. Képzeld én csaj vagyok és mitesszeres a bőröm: alapból tág pórusú, és ilyet örököltem anyumnak is ilyen volt. A kozmetikus ha kinyomja 3 nap után visszajön, járok tisztittatni, bőrgyógyász is kezelte és legalább 500.000 forintot költöttem rá eddig. A fiú nem tehetett róla. Te viszont arról, hogy egy finnyás nyafka vagy arról tehetsz. Remélem kidobtad, de csak azért mert megszabadult tőled és azóta kifogtál vmi kopasz mercist, aki jól kitart és olyan szép mint egy art deco váza.
2011. febr. 24. 12:32
 19/19 A kérdező kommentje:
szerintem senki se tehet a bőréről!De lehet tisztitatni,kozmetikázni,kinyomni.....gusztus kérdése is ez igaz.Jó sok pénz ez az összeg.Eléh hamar visszajönnek a miteszereid?ennek mi lehet az oka?mivel kened,kezeled?krémet használsz?
2011. márc. 11. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!