Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak hogy előtte lefeküdtem valakivel?
Csak a balhé lesz belőle. Igy is úgy is.
Valószinű hogy sz-rul fogsz kijönni belőle
Legalább légy őszinte! Sokkal jobb az ha hazudsz neki! Mert ezzel elveszted egy életre azt hogy meg Bizzon benned!!!
Ez egyébként az egyik legundorítóbb dolog... -.-
Az igazság az, hogy tökmindegy... a saját lelkiismeretedet pátyolgathatod vele, de a kapcsolatotok szempontjából igazából mindegy. Nem kell túl nagy jósnak lenni ahhoz, hogy belátható legyen mi lesz a kapcsolatotok vége (az, hogy vége lesz de addig is - különösen a vége felé - pokollá teszitek egymás életét).
Hogy miért?
1) Már az elején becsaptad, hazudtál a párodnak, miért tetted, hogy akartok így bizalmat építeni?
2) Fontosabb volt neked az adott pasi, az hogy egy őszinte kapcsolatot kezdj építeni? Miért? Eleve egy nem létező dologra akartál alapozni?
Félre ne értsd nem ostorozlak, a párod amúgy nem véletlenül féltékeny (nem hülye), az ő rendszerében ugyanúgy van hiba. A reakcióját meg sejtheted - ezt a bizalmat már nem fogod tudni újraépíteni, bocs de ez van.
A kérdés inkább az, hogy szeretnéd hazugságra építeni ezt a kapcsolatot?
Azt akarod, hogy a párod ne téged egészében fogadjon el és szeressen, hanem egy idealizált verziódat?
Egyébként ezért is nem értek egyet a mi köze hozzá válaszokkal, miért ne legyen joga valakinek tudni, hogy potenciálisan kivel köti össze az életét?
Téged csak fel fog őrölni a hazugság, meg ha már erről hazudtál, akkor a következő könnyebb lesz, a párod meg úgy is nyugtalan lesz mindig, mert eleve sejti, szóval őt meg az fogja felőrölni.
Miért nem ismerik fel az emberek, hogy minden annyival egyszerűbb lenne őszinteséggel? Tények elé kell állítani egymást és megadni egymásnak a jogot, hogy a SAJÁT életükről döntsön, hogy elfogadja-e a helyzetet vagy nem.
Aztán lehet, hogy úgyis kiderül egyszer, azt akarod, hogy majd hosszú évek múlva legyen és egy késszúrásként élje meg a párod, vagy még most, és egy sima "kis" kellemetlenség legyen számára?
Szerintem ne mondd el, viszont nem értem, miért nem építed le a másikat?!
30n
19-es miért is? Mert szerintem feleslegesen terheli a kapcsolatot ezzel? Ha nem áll szándékában a pasival kavarbi, felesleges egy olyan dologról beszámolnia, ami nem is akkor történt, amikor már kapcsolatban voltak. Nem szép dolog, hogy hazudott,tény.
Engem jobban zavar, hogy írja a Kérdező, hogy képbe került a másik. Miért nem építi le? Miért jó látni, hogy a párja stresszel miatta? Ez a gáz, nem a hazugsága.
Neked meg gratulálok 19-es,hogy ennyiből, amit írtam leszűrted a jellemem. Életemben nem csaltam, nem kavartam a párom mellett, de biztos te egy morális mintapéldány vagy. (#17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!